Publikationen (91) Publikationen von MARIA ANGELES ROMERO RODRIGUEZ

2022

  1. Adherence to and knowledge about the Atlantic Diet pattern in the senior population of the Galician region (NW-Spain)

    Journal of Functional Foods, Vol. 91

  2. Conocimientos y prácticas relacionadas con el uso de la sal: una investigación exploratoria de chefs iberos para promover universidades saludables

    Revista española de nutrición comunitaria = Spanish journal of community nutrition, Vol. 28, Núm. 3

  3. Control das fariñas obtidas de trigo " Caaveiro " ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 75-92

  4. Control dos pans obtidos a partir de fariña ‘Caaveiro’ producida en ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 93-106

  5. Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional koord.

    Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)

  6. Do campo á mesa na produción de pan galego nun contexto agroecolóxico

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 7-32

  7. Element Content in Different Wheat Flours and Bread Varieties

    Foods, Vol. 11, Núm. 20

  8. Sensory descriptive analysis and hedonic consumer test for Galician type breads

    Food Control, Vol. 134

  9. Traceability of the local cultivar ‘Caaveiro’ in flour mixtures used to produce Galician bread by simple sequence repeats and droplet digital polymerase chain reaction technology

    International Journal of Food Science & Technology