Control dos pans obtidos a partir de fariña ‘Caaveiro’ producida en ecolóxico e convencional

  1. N. Fernández - Canto 1
  2. B. García-Gómez 1
  3. A. Cobos-García 1
  4. O. Díaz-Rubio 1
  5. M. L. Vázquez-Odériz 1
  6. M. Vázquez-Vázquez 1
  7. M. Lombardero-Fernández 2
  8. S. Pereira-Lorenzo 3
  9. A. Ramos-Cabrer 3
  10. M. A. Romero-Rodríguez 4
  1. 1 Dpto. Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía. Universidade de Santiago de Compostela
  2. 2 Dpto. de Anatomía, Producción Animal e Ciencias Clínicas Veterinarias. Universidade de Santiago de Compostela
  3. 3 Dpto. Produción Vexetal e Proxectos de Enxeñaría. Universidade de Santiago de Compostela
  4. 4 0Dpto. Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía. Universidade de Santiago de Compostela.
Libro:
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional
  1. Mª Ángeles Romero Rodríguez (coord.)
  2. Santiago Pereira Lorenzo (coord.)

Editorial: Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER) ; Universidad de Santiago de Compostela

Ano de publicación: 2022

Páxinas: 93-106

Tipo: Capítulo de libro