Do campo á mesa na produción de pan galego nun contexto agroecolóxico

  1. Fernández-Canto, N. 1
  2. Romero-Rodríguez, M.A. 1
  3. Ramos-Cabrer, A.M. 1
  4. Pereira-Lorenzo, S. 1
  1. 1 Universidade de Santiago de Compostela
    info
    Universidade de Santiago de Compostela

    Santiago de Compostela, España

    ROR https://ror.org/030eybx10

    Localización xeográfica da organización Universidade de Santiago de Compostela
Libro:
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional
  1. Mª Ángeles Romero Rodríguez (coord.)
  2. Santiago Pereira Lorenzo (coord.)

Editorial: Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER) ; Universidade de Santiago de Compostela

Ano de publicación: 2022

Páxinas: 7-32

Tipo: Capítulo de libro