Traceability of the local cultivar ‘Caaveiro’ in flour mixtures used to produce Galician bread by simple sequence repeats and droplet digital polymerase chain reaction technology

  1. Ramos‐Cabrer, Ana María 2
  2. Fernández‐Canto, Nerea 234
  3. Almeida‐García, Fernando 5
  4. Gorostidi, Ana 1
  5. Lombardero‐Fernández, Matilde 3
  6. Romero‐Rodríguez, María Ángeles 4
  7. Pereira‐Lorenzo, Santiago 2
  1. 1 Biodonostia Health Research Institute Genomic Platform 20014 San Sebastian Spain
  2. 2 Dept. of Crop Production and Engineering Projects, Universidade de Santiago de Compostela Campus de Lugo 27002 Lugo Spain
  3. 3 Dept. of Anatomy, Animal Production and Clinical Veterinary Sciences, Universidade de Santiago de Compostela Campus de Lugo 27002 Lugo Spain
  4. 4 Area of Food Technology, Department of Analytical Chemistry and Food Science, Faculty of Science University of Santiago de Compostela Campus de Lugo 27002 Lugo Spain
  5. 5 Sementares S.L. Illa de Tambo 5 15005 Poio, Pontevedra
Revista:
International Journal of Food Science & Technology

ISSN: 0950-5423 1365-2621

Ano de publicación: 2022

Tipo: Artigo

DOI: 10.1111/IJFS.16048 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor

Outras publicacións en: International Journal of Food Science & Technology

Indicadores

Citas recibidas

  • Citas en Scopus: 3 (12-02-2024)
  • Citas en Web of Science: 2 (09-10-2023)
  • Citas en Dimensions: 3 (01-01-2024)

JCR (Journal Impact Factor)

  • Ano 2022
  • Factor de impacto da revista: 3.3
  • Factor de impacto sen autocitas: 3.0
  • Article influence score: 0.423
  • Cuartil maior: Q2
  • Área: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY Cuartil: Q2 Posición na área: 60/142 (Edición: SCIE)

SCImago Journal Rank

  • Ano 2022
  • Impacto SJR da revista: 0.673
  • Cuartil maior: Q1
  • Área: Food Science Cuartil: Q1 Posición na área: 77/359
  • Área: Industrial and Manufacturing Engineering Cuartil: Q2 Posición na área: 93/364

Scopus CiteScore

  • Ano 2022
  • CiteScore da revista: 5.6
  • Área: Industrial and Manufacturing Engineering Percentil: 76
  • Área: Food Science Percentil: 76

Journal Citation Indicator (JCI)

  • Ano 2022
  • JCI da revista: 0.66
  • Cuartil maior: Q2
  • Área: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY Cuartil: Q2 Posición na área: 68/170

Dimensions

(Datos actualizados na data de 01-01-2024)
  • Total de citas: 3
  • Citas recentes (2 anos): 3