Investigación, Desenvolvemento e Avaliación da Seguridade Química de Alimentos e de Materiais de Contacto Alimentario

Constituído o 01 de xaneiro de 1999

Responsable: RAQUEL SENDON GARCIA

Departamento: Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía

Páxina web: https://www.foodchempack.com

Investigadores/as

beta Especialidades predominantes (top 10) Obtido de publicacións help
Obtido de publicacións

As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.

A listaxe pode conter erros. En fase de avaliación e mellora. Compartido para recoller suxestións da comunidade.

  1. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
  2. Analytical Chemistry (Chemistry) Filtro
  3. Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
  4. General Chemistry (Chemistry) Filtro
  5. Clinical Biochemistry (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
  6. General Chemical Engineering (Chemical Engineering) Filtro
  7. Spectroscopy (Chemistry) Filtro
  8. Polymers and Plastics (Materials Science) Filtro
  9. Public Health (Medicine) Filtro
  10. Animal Science and Zoology (Agricultural and Biological Sciences) Filtro

Compoñentes noutros momentos (32)