Publicaciones en las que colabora con Juan Antonio Ordóñez Pereda (19)

1998

  1. Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322

1996

  1. Effect of the addition of papain on the dry fermented sausage proteolysis

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 1, pp. 13-21

1994

  1. Effect of freezing on the β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity of fish meat

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 198, Núm. 6, pp. 465-468

  2. Fatty acid composition of meat from rabbits fed diets with high levels of fat

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 7, Núm. 4, pp. 291-300

  3. Perspectivas en la fabricación de productos cárnicos hiposódicos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 13, Núm. 1, pp. 111-116