Agrupación Estratéxica en Xestión e Produción sustentable de Biorrecursos (BioReDes)
Strategische Gruppierung von I+D+i
Emiliano José
Quinto Fernández
Publikationen, an denen er mitarbeitet Emiliano José Quinto Fernández (19)
2001
-
Especies del grupo fluorescente de pseudomonas presentes en el queso de arzúa
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 323, pp. 87-89
-
Evaluación del estado higiénico-sanitario del queso de Cebrero
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 323, pp. 83-86
1997
-
Detection of Listeria monocytogenes on selective media without subculturing in food processing plants
Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 48, Núm. 3, pp. 54-56
-
Determination of residues of the β-agonist clenbuterol in liver of medicated farm animals by gas chromatography-mass spectometry using diphasic dialysis as an extraction procedure
Journal of Chromatography B: Biomedical Applications, Vol. 693, Núm. 2, pp. 321-326
-
Growth of Escherichia coli O157:H7 in the presence of Pseudomonas fluorescens in skimmed milk at 7 OR 25c
Journal of Food Safety, Vol. 16, Núm. 4, pp. 273-285
-
Incidence of toxigenic Escherichia coli in soft cheese made with raw or pasteurized milk
Letters in Applied Microbiology, Vol. 24, Núm. 4, pp. 291-295
-
Rapid semi-quantitative fluorimetric determination of citrinin in fungal cultures isolated from cheese and cheese factories
Letters in Applied Microbiology, Vol. 24, Núm. 5, pp. 397-400
-
Semi-quantitative method with fluorescence detection of citrinin in fungal cultures isolated from cheese and cheese factories
Biomedical Chromatography
1996
-
Comportamiento de L. monocytogenes y L. innocua en queso gallego tipo "Arzua". Efecto de la envoltura con película plástica autoadherente
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 270, pp. 81-86
-
Effects of Pseudomonas fluorescens on the growth of Listeria monocytogenes and Listeria innocua in skimmed milk
Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 47, Núm. 5, pp. 107-110
-
Estudio de ECNT en queso tipo gallego
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 270, pp. 73-76
-
Estudio de Pseudomonas spp. y de P. fluorescens en muestras lácteas por el método de Kielwein
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 270, pp. 77-80
-
Presence of CNF-producing Escherichia coli strains in soft cheese
Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 47, Núm. 4, pp. 91-92
1995
-
Determination of the principal sources of Listeria spp. contamination in poultry meat and a poultry processing plant
Journal of Food Protection, Vol. 58, Núm. 12, pp. 1320-1325
-
Estudio del género Pseudomonas en el queso de Cebrero
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 103-106
-
Incidencia de hongos toxigénicos en queserías de la zona de Arzua (La Coruña, España).
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 1, Núm. 2, pp. 91-95
-
Método de estudio de los contaminantes fúngicos lácteos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 77-82
1994
-
MICROBIOLOGICAL QUALITY OF CEBRERO CHEESE FROM NORTHWEST SPAIN
Journal of Food Safety, Vol. 14, Núm. 1, pp. 1-8
1991
-
Enfermedades infecciosas de los conejos (Y II): rinitis,pasterelosis y enterotoxiemias
Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 293, pp. 37-40