Gonzalo Doroteo
García de Fernando Minguillón
Publicacións nas que colabora con Gonzalo Doroteo García de Fernando Minguillón (11)
2021
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Informe sobre clasificación de alimentos: el concepto “ultraprocesados”
ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 73, pp. 5-11
1998
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Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth
European Food Research and Technology, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322
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Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth
Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322
1997
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Proteolysis in dry fermented sausages: The effect of selected exogenous proteases
Meat Science, Vol. 46, Núm. 1, pp. 115-128
1996
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Effect of the addition of papain on the dry fermented sausage proteolysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 1, pp. 13-21
1995
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EFECTO DE LA CONGELACION/DESCONGELACION EN ACTIVIDADES ENZIMATICAS DE TEJIDO MUSCULAR DE PESCADO Y MARISCO
Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 61, Núm. 3, pp. 411-420
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Modificaciones de las proteínas durante la maduración de los embutidos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 3, pp. 113-118
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Modificaciones de los lípidos durante la maduración de los embutidos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 1, pp. 59-65
1994
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Effect of freezing on the β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity of fish meat
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 198, Núm. 6, pp. 465-468
1993
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Differentiation of unfrozen and frozen-thawed kuruma prawn (Penaeus japonicus) from the activity of β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) in aqueous extracts
Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 2, pp. 127-129
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Effect of the addition of pronase E on the proteolysis in dry fermented sausages
Meat Science, Vol. 34, Núm. 2, pp. 205-216