Publications by the researcher in collaboration with ALBERTO CEPEDA SAEZ (13)

1996

  1. Lactic acid bacteria isolated from Arzua cows' milk cheese

    International Dairy Journal, Vol. 6, Núm. 1, pp. 65-78

1995

  1. Determination of fat, protein, and total solids in cheese by near-infrared reflectance spectroscopy.

    Journal of AOAC International, Vol. 78, Núm. 3, pp. 802-806

  2. Determination of the principal sources of Listeria spp. contamination in poultry meat and a poultry processing plant

    Journal of Food Protection, Vol. 58, Núm. 12, pp. 1320-1325

  3. Estudio del género Pseudomonas en el queso de Cebrero

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 103-106

  4. Estudio higio- sanitario del queso de Arzúa

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 91-96

  5. Identification and preliminary characterization of strains of enterococci and micrococci isolated from Arzúa raw cows'‐milk cheese

    Food / Nahrung, Vol. 39, Núm. 1, pp. 55-62

  6. Incidencia de hongos toxigénicos en queserías de la zona de Arzua (La Coruña, España).

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 1, Núm. 2, pp. 91-95

  7. Silicon, phosphorus, sulphur, chlorine and ash contents of Spanish commercial honeys

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 200, Núm. 3, pp. 233-234

1994

  1. MICROBIOLOGICAL QUALITY OF CEBRERO CHEESE FROM NORTHWEST SPAIN

    Journal of Food Safety, Vol. 14, Núm. 1, pp. 1-8

  2. MICROBIOLOGICAL STUDY OF ARZÚA CHEESE (NW SPAIN) THROUGHOUT CHEESEMAKING AND RIPENING

    Journal of Food Safety, Vol. 14, Núm. 3, pp. 229-241

  3. Mineral content of the honeys produced in Galicia (North-west Spain)

    Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 2, pp. 169-171

1990

  1. Contribución a la determinación por espectrofotometría ultravioleta del contenido de cafeína en cafés solubles

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 211, pp. 23-27

  2. Intento de tipificación de distintos tipos de quesos gallegos comerciales mediante el análisis discriminante

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 213, pp. 25-27