Departamento
Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía
Publicacións (43) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
1992
-
Aging of Honey
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 1, pp. 134-138
-
Applicability of a postcolumn photochemical reactor in the high-performance liquid chromatography of 34 polyphenolic compounds with UV detection
Journal of Chromatography A, Vol. 626, Núm. 1, pp. 117-126
-
Application of a poly(dithiocarbamate) resin to the determination of trace copper, iron and zinc in natural waters
Mikrochimica Acta, Vol. 109, Núm. 5-6, pp. 243-251
-
COMPARISON OF 2 HPLC METHODS FOR THE DETERMINATION OF ASCORBIC-ACID IN CARICA-PENTAGONA
SCIENCES DES ALIMENTS
-
Caracterización de vinos rosados y claraetes mediante la medida objetiva del color
500 años de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa: [XX Congreso Mundial de la Viña y el Vino, 72.ª Asamblea General de la O.I.V. Madrid y La Rioja (España) 18-26 mayo 1992]
-
Changes in water activity of selected solid culture media throughout incubation
Food Microbiology, Vol. 9, Núm. 1, pp. 77-82
-
Characterization of killer-resistant strains of Saccharomyces cerevisiae isolated from spontaneous fermentations
FEMS Microbiology Letters, Vol. 97, Núm. 1-2, pp. 13-17
-
Contribución a la normalización de disoluciones mediante espectrofotometría visible
Técnicas de laboratorio, Núm. 168, pp. 30-35
-
Determination of formaldehyde in particle boards using headspace gas chromatography
Wood Science and Technology, Vol. 26, Núm. 3, pp. 219-226
-
Determination of tertiary amines in non-aqueous solvents in the presence of primary and secondary amines - Application to 1:3 BADGE/m-XDA equivalent ratio epoxy-amine formulations
Fresenius' Journal of Analytical Chemistry, Vol. 342, Núm. 7, pp. 581-585
-
Determination of vitamin c and organic acids in various fruits by hplc
Journal of Chromatographic Science, Vol. 30, Núm. 11, pp. 433-437
-
Differentiation between fermenting and spoilage yeasts in wine by total free fatty acid analysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 59, Núm. 3, pp. 351-357
-
Due metodi spettrofotometrici per determinare differenti frazioni pectiche. Comparazione ed applicazione a sette varietà di lamponi
Industrie Alimentari, Vol. XXXI, pp. 533-536
-
ESPECIACION DE ELEMENTOS TRAZA EN MEDIOS BIOLOGICOS
Revista de la Sociedad Espanola de Quimica Clinica
-
Effects of temperature and salinity on the dinoflagellate alexandrium lusitanicum. H. excreted carbohydrates
Environmental Technology (United Kingdom), Vol. 13, Núm. 8, pp. 791-795
-
Elementos minerales en diversos frutos. I.-Calcio, magnesio, sodio y potasio
Anales de Bromatología, Vol. XLIV, pp. 113-118
-
Elementos minerales en diversos frutos. II.-Hierro, cobre, cinc y manganeso
Anales de Bromatología, Vol. XLIV, pp. 119-123
-
Elementos minerales en diversos frutos. III.-Fosfatos
Anales de Bromatología, Vol. XLIV, pp. 125-127
-
Estudio de las principales características analíticas de los aguardientes de orujo comerciales gallegos
500 años de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa: [XX Congreso Mundial de la Viña y el Vino, 72.ª Asamblea General de la O.I.V. Madrid y La Rioja (España) 18-26 mayo 1992]
-
Evaluation of capillary columns used in the routine determination of methylmercury in biological and environmental materials
Journal of Chromatography A, Vol. 605, Núm. 1, pp. 69-80