Departamento
Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía
Publicacións (97) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2006
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A simple and rapid method for determination of domoic acid in shellfish
Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 102, Núm. 5, pp. 201-204
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Active sampling followed by solid-phase microextraction for the determination of pyrethroids in indoor air
Journal of Chromatographic Science, Vol. 44, Núm. 7, pp. 430-437
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Alimentos funcionales y salud, ¿serán necesarios en el futuro?
Servicio de Publicaciones, Diputación Provincial de Lugo
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Analysis of carotenoids in vegetable and plasma samples: A review
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 19, Núm. 2-3, pp. 97-111
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Analytical Methods for Polar Pollutants
Organic Pollutants in the Water Cycle: Properties, Occurrence, Analysis and Environmental Relevance of Polar Compounds (Wiley-VCH Verlag GmbH & Co. KGaA), pp. 1-40
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Analytical Procedures for the Lead Determination in Biological and Environmental Samples
Lead (Elsevier), pp. 229-337
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Analytical methods for the determination of organic acids in honey
Critical Reviews in Analytical Chemistry, Vol. 36, Núm. 1, pp. 3-11
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Análisis químico para estudiantes de Biología: incluye problemas resueltos
Santiago de Compostela : Mª C. Yebra, 2006 [i.e. 2007]
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Approaches for the simultaneous extraction of tetrabromobisphenol A, tetrachlorobisphenol A, and related phenolic compounds from sewage sludge and sediment samples based on matrix solid-phase dispersion
Analytical Chemistry, Vol. 78, Núm. 8, pp. 2772-2778
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Arsenic and antimony distribution in the Ría de Arousa: Before and after the Prestige oil tanker sinking
Journal of Environmental Monitoring, Vol. 8, Núm. 6, pp. 641-648
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As, Cd, Cr, Ni and Pb pressurized liquid extraction with acetic acid from marine sediment and soil samples
Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 61, Núm. 12, pp. 1304-1309
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Aspectos físico-químicos de la carne de conejo. Efecto del envasado en atmósfera modificada
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 119
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Aspectos físico-químicos y lipidicos del lacón gallego con indicación geográfica protegida: comparación entre industrias elaboradoras
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 373, pp. 108-109
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Automated on-line renewable solid-phase extraction-liquid chromatography exploiting multisyringe flow injection-bead injection lab-on-valve analysis
Analytical Chemistry, Vol. 78, Núm. 8, pp. 2832-2840
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Cambios en el ph y color de la canal de conejo durante el envasado en atmósfera modificada
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 84-85
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Capillary zone electrophoresis method for the determination of inorganic anions and formic acid in honey
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, Núm. 25, pp. 9292-9296
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Caracterización de la degradación de un sistema termoestable mediante MTGA
Perspectiva de la investigación sobre materiales en España en el siglo XXI
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Characterization of surface marine sediments from Ría de Arousa estuary according to extractable humic matter content
Chemosphere, Vol. 64, Núm. 5, pp. 866-873
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Chemometric investigation of systematic error in the analysis of biological materials by flame and electrothermal atomic absorption spectrometry
Analytica Chimica Acta, Vol. 560, Núm. 1-2, pp. 143-152
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Comparison of supercritical fluid extraction and Soxhlet extraction for the determination of aliphatic hydrocarbons in seaweed samples
Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol. 64, Núm. 3, pp. 400-405