Publicacións (97) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2006

  1. A simple and rapid method for determination of domoic acid in shellfish

    Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 102, Núm. 5, pp. 201-204

  2. Active sampling followed by solid-phase microextraction for the determination of pyrethroids in indoor air

    Journal of Chromatographic Science, Vol. 44, Núm. 7, pp. 430-437

  3. Alimentos funcionales y salud, ¿serán necesarios en el futuro?

    Servicio de Publicaciones, Diputación Provincial de Lugo

  4. Analysis of carotenoids in vegetable and plasma samples: A review

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 19, Núm. 2-3, pp. 97-111

  5. Analytical Methods for Polar Pollutants

    Organic Pollutants in the Water Cycle: Properties, Occurrence, Analysis and Environmental Relevance of Polar Compounds (Wiley-VCH Verlag GmbH & Co. KGaA), pp. 1-40

  6. Analytical Procedures for the Lead Determination in Biological and Environmental Samples

    Lead (Elsevier), pp. 229-337

  7. Analytical methods for the determination of organic acids in honey

    Critical Reviews in Analytical Chemistry, Vol. 36, Núm. 1, pp. 3-11

  8. Análisis químico para estudiantes de Biología: incluye problemas resueltos

    Santiago de Compostela : Mª C. Yebra, 2006 [i.e. 2007]

  9. Approaches for the simultaneous extraction of tetrabromobisphenol A, tetrachlorobisphenol A, and related phenolic compounds from sewage sludge and sediment samples based on matrix solid-phase dispersion

    Analytical Chemistry, Vol. 78, Núm. 8, pp. 2772-2778

  10. Arsenic and antimony distribution in the Ría de Arousa: Before and after the Prestige oil tanker sinking

    Journal of Environmental Monitoring, Vol. 8, Núm. 6, pp. 641-648

  11. As, Cd, Cr, Ni and Pb pressurized liquid extraction with acetic acid from marine sediment and soil samples

    Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 61, Núm. 12, pp. 1304-1309

  12. Aspectos físico-químicos de la carne de conejo. Efecto del envasado en atmósfera modificada

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 119

  13. Aspectos físico-químicos y lipidicos del lacón gallego con indicación geográfica protegida: comparación entre industrias elaboradoras

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 373, pp. 108-109

  14. Automated on-line renewable solid-phase extraction-liquid chromatography exploiting multisyringe flow injection-bead injection lab-on-valve analysis

    Analytical Chemistry, Vol. 78, Núm. 8, pp. 2832-2840

  15. Cambios en el ph y color de la canal de conejo durante el envasado en atmósfera modificada

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 84-85

  16. Capillary zone electrophoresis method for the determination of inorganic anions and formic acid in honey

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, Núm. 25, pp. 9292-9296

  17. Caracterización de la degradación de un sistema termoestable mediante MTGA

    Perspectiva de la investigación sobre materiales en España en el siglo XXI

  18. Characterization of surface marine sediments from Ría de Arousa estuary according to extractable humic matter content

    Chemosphere, Vol. 64, Núm. 5, pp. 866-873

  19. Chemometric investigation of systematic error in the analysis of biological materials by flame and electrothermal atomic absorption spectrometry

    Analytica Chimica Acta, Vol. 560, Núm. 1-2, pp. 143-152

  20. Comparison of supercritical fluid extraction and Soxhlet extraction for the determination of aliphatic hydrocarbons in seaweed samples

    Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol. 64, Núm. 3, pp. 400-405