Publicacións nas que colabora con ANA MARIA RAMOS CABRER (96)

2022

  1. Avaliación agronómica e produtiva do trigo " Caaveiro " ecolóxico vs convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 34-52

  2. Control das fariñas obtidas de trigo " Caaveiro " ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 75-92

  3. Control dos pans obtidos a partir de fariña ‘Caaveiro’ producida en ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 93-106

  4. Do campo á mesa na produción de pan galego nun contexto agroecolóxico

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 7-32

  5. Genetic Pool of the Cultivated Pear Tree (Pyrus spp.) in the Canary Islands (Spain), Studied Using SSR Molecular Markers

    Agronomy, Vol. 12, Núm. 7

  6. Genetic characterization of Italian and Spanish wild and domesticated chestnut trees

    Scientia Horticulturae, Vol. 295

  7. Traceability of the local cultivar ‘Caaveiro’ in flour mixtures used to produce Galician bread by simple sequence repeats and droplet digital polymerase chain reaction technology

    International Journal of Food Science & Technology

2020

  1. 0_README_reproducible_analysis.html

    Portail Data INRAE

  2. 0_README_reproducible_analysis.md

    Portail Data INRAE

  3. CLUMPP.Rmd

    Portail Data INRAE

  4. Cultivars list and breeding

    The chestnut handbook. Crop and forest management. (CRC Press), pp. 53-119

  5. Reservoir of the European chestnut diversity in Switzerland

    Biodiversity and Conservation, Vol. 29, Núm. 7, pp. 2217-2234