Publicacións nas que colabora con Gonzalo Doroteo García de Fernando Minguillón (10)

1998

  1. Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth

    European Food Research and Technology, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322

  2. Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322

1996

  1. Effect of the addition of papain on the dry fermented sausage proteolysis

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 1, pp. 13-21

1995

  1. EFECTO DE LA CONGELACION/DESCONGELACION EN ACTIVIDADES ENZIMATICAS DE TEJIDO MUSCULAR DE PESCADO Y MARISCO

    Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 61, Núm. 3, pp. 411-420

  2. Modificaciones de las proteínas durante la maduración de los embutidos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 3, pp. 113-118

  3. Modificaciones de los lípidos durante la maduración de los embutidos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 1, pp. 59-65

1994

  1. Effect of freezing on the β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity of fish meat

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 198, Núm. 6, pp. 465-468