Publikationen, an denen er mitarbeitet MARIA ANGELES ROMERO RODRIGUEZ (11)

2022

  1. Control das fariñas obtidas de trigo " Caaveiro " ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 75-92

  2. Control dos pans obtidos a partir de fariña ‘Caaveiro’ producida en ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 93-106

  3. Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional

    Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)

  4. Do campo á mesa na produción de pan galego nun contexto agroecolóxico

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 7-32

  5. Element Content in Different Wheat Flours and Bread Varieties

    Foods, Vol. 11, Núm. 20

  6. Traceability of the local cultivar ‘Caaveiro’ in flour mixtures used to produce Galician bread by simple sequence repeats and droplet digital polymerase chain reaction technology

    International Journal of Food Science & Technology