Facultade de Veterinaria
Fakultät
JOSE LUIS
RODRIGUEZ OTERO
Forscher in der Zeit 1995-2024
Publikationen, an denen er mitarbeitet JOSE LUIS RODRIGUEZ OTERO (66)
2019
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Characterization of chickpea (Cicer arietinum L.) flour films: Effects of pH and plasticizer concentration
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 20, Núm. 5
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Influencia en la canal y carne de la inclusión de bagazo de cerveza en la alimentación del cerdo celta
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
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Evolution and distribution of phospholipids in cheese and whey during the manufacturing of fresh cheese from cows' milk
International Journal of Dairy Technology, Vol. 71, Núm. 3, pp. 820-823
2015
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A Comparison of the ISO and AACC Methods for Determining the Activity of Trypsin Inhibitors in Soybean Meal
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 92, Núm. 10, pp. 1391-1397
2012
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Implementation of HACCP to control the influence of milking equipment and cooling tank on the milk quality
Trends in Food Science and Technology, Vol. 23, Núm. 1, pp. 4-12
2010
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Presence of Listeria, Arcobacter, and Campylobacter spp. in dairy farms in Spain
Berliner und Munchener Tierarztliche Wochenschrift, Vol. 123, Núm. 1-2, pp. 58-62
2008
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Application of ATP bioluminescence for evaluation of surface cleanliness of milking equipment
International Journal of Food Microbiology, Vol. 125, Núm. 3, pp. 357-361
2007
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Mamitis subclínicas persistentes causadas por "Listeria Monocytogenes" en vacuno lechero
Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 134, pp. 74-76
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Prevalence of and risk factors for Listeria species on dairy farms
Journal of Dairy Science, Vol. 90, Núm. 11, pp. 5083-5088
2006
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Determination of moisture, starch, protein, and fat in common beans (Phaseolus vulgaris L.) by near infrared spectroscopy
Journal of AOAC International, Vol. 89, Núm. 4, pp. 1039-1041
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Mineral analysis in rabbit meat from Galicia (NW Spain)
Meat Science, Vol. 73, Núm. 4, pp. 635-639
2005
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Analysis of nitrogen fractions in silage by near-infrared spectroscopy
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 5, pp. 1374-1378
2004
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Characteristics of "Tetilla" pasteurized milk cheese manufactured with the addition of autochthonous cultures
Food Microbiology, Vol. 21, Núm. 1, pp. 97-104
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Mamitis subclínicas persistentes causadas por listeria monocytogenes en vacuno lechereo
IX Congreso Internacional de Medicina Bovina, 2004, Gijón, Asturias, del 26 al 29 de mayo: libro de ponencias y comunicaciones
2003
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Estudio de la presencia de listeria SPP. En explotaciones bovinas lecheras de Galicia y valoración de algunos factores de riesgo
Laboratorio Veterinario Avedila, Núm. 26, pp. 13-16
2002
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Determination of polarimetric parameters of honey by near-infrared transflectance spectroscopy
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 3, pp. 419-425
2001
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Actividades enzimáticas de algunas cepas con interés tecnológico aisladas de queso tetilla elaborado con leche cruda
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 326, pp. 49-56
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Efectos de la inclusión de cepas autóctonas de Lactobacillus casei en cultivos iniciadores para queso Arzúa-Ulloa
Alimentación, equipos y tecnología, Año 20, Núm. 163, pp. 89-97
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Identificación y caracterización de enterococos y micrococos del queso Tetilla elaborado con leche cruda
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 322, pp. 67-74
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Identificación y caracterización de la flora láctica aislada del queso de tetilla elaborado con leche cruda
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 320, pp. 77-84