Facultad
Facultade de Ciencias
Artigos (46) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
1996
-
Acaricide residue determination in honey
Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 56, Núm. 6, pp. 881-887
-
Activation energies and rate constants for an epoxy/cure agent reaction: Variation in peak exotherm temperature
Journal of Thermal Analysis, Vol. 47, Núm. 3, pp. 743-750
-
Aggregation behavior of bile salts in aqueous solution
Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol. 85, Núm. 1, pp. 9-15
-
Alteraciones de senal en la RM cerebral de pacientes asintomaticos sometidos a altas dosis de cisplatino por carcinoma ovarico
Oncologia, Vol. 19, Núm. 10, pp. 65-68
-
CD53 antigen and epidermal growth factor induce similar changes in the pattern of phorbol ester binding in a B cell lymphoma
Cellular Immunology, Vol. 169, Núm. 1, pp. 107-112
-
Calorific values and flammability of forest species in Galicia. Coastal and hillside zones
Bioresource Technology, Vol. 57, Núm. 3, pp. 283-289
-
Características organolépticas del " Queixo do Cebreiro "
Lucensia: miscelánea de cultura e investigación, Vol. 6, Núm. 13, pp. 35-46
-
Chemical instability of 5-aminolevulinic acid used in the fluorescence diagnosis of bladder tumours
Journal of Photochemistry and Photobiology B: Biology, Vol. 34, Núm. 2-3, pp. 143-148
-
Chemometric classification of honeys according to their type based on quality control data
Food Chemistry, Vol. 55, Núm. 3, pp. 281-287
-
Comportamiento de L. monocytogenes y L. innocua en queso gallego tipo "Arzua". Efecto de la envoltura con película plástica autoadherente
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 270, pp. 81-86
-
Densities, refractive indices, speeds of sound, and isentropic compressibilities of water + methanol + 2-methoxy-2-methylbutane at 298.15 K
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 41, Núm. 4, pp. 724-727
-
Detection of enterohaemorrhagic Escherichia coli O157:H7 in minced beef using immunomagnetic separation.
Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 12, Núm. 3, pp. 385-394
-
Determinación de ácidos grasos en judías verdes producidas en Galicia (N.O. España) mediante cromatografía gaseosa: GC determination of fatty acids in green beans grown in Galicia (N.W. Spain)
Grasas y aceites, Vol. 47, Núm. 3, pp. 182-185
-
Device for Research into Falling Film Wave Structures under Shear Stress
AIChE Journal, Vol. 42, Núm. 11, pp. 3293-3295
-
Dinuclear cyclometallated complexes of PdII with diphosphines. X-ray crystal structureof [1,4-{Pd[2,4-(MeO) 2C6H2C(H) = N]}2-C6H4{PH2p( CH2) 3PPH2-P,P}2][PF6]2
Journal of Organometallic Chemistry, Vol. 511, Núm. 1-2, pp. 129-138
-
Dynamic light scattering from mixtures of two polystyrene samples in dilute and semidilute solutions
Macromolecules, Vol. 29, Núm. 18, pp. 5948-5954
-
Effect of the addition of papain on the dry fermented sausage proteolysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 1, pp. 13-21
-
Effects of Pseudomonas fluorescens on the growth of Listeria monocytogenes and Listeria innocua in skimmed milk
Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 47, Núm. 5, pp. 107-110
-
Elaboración artesanal del queso <Do Cebreiro>
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 278, pp. 89-94
-
Estudio de Pseudomonas spp. y de P. fluorescens en muestras lácteas por el método de Kielwein
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 270, pp. 77-80