Artigos (46) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1996

  1. Acaricide residue determination in honey

    Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 56, Núm. 6, pp. 881-887

  2. Activation energies and rate constants for an epoxy/cure agent reaction: Variation in peak exotherm temperature

    Journal of Thermal Analysis, Vol. 47, Núm. 3, pp. 743-750

  3. Aggregation behavior of bile salts in aqueous solution

    Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol. 85, Núm. 1, pp. 9-15

  4. Alteraciones de senal en la RM cerebral de pacientes asintomaticos sometidos a altas dosis de cisplatino por carcinoma ovarico

    Oncologia, Vol. 19, Núm. 10, pp. 65-68

  5. CD53 antigen and epidermal growth factor induce similar changes in the pattern of phorbol ester binding in a B cell lymphoma

    Cellular Immunology, Vol. 169, Núm. 1, pp. 107-112

  6. Calorific values and flammability of forest species in Galicia. Coastal and hillside zones

    Bioresource Technology, Vol. 57, Núm. 3, pp. 283-289

  7. Características organolépticas del " Queixo do Cebreiro "

    Lucensia: miscelánea de cultura e investigación, Vol. 6, Núm. 13, pp. 35-46

  8. Chemical instability of 5-aminolevulinic acid used in the fluorescence diagnosis of bladder tumours

    Journal of Photochemistry and Photobiology B: Biology, Vol. 34, Núm. 2-3, pp. 143-148

  9. Chemometric classification of honeys according to their type based on quality control data

    Food Chemistry, Vol. 55, Núm. 3, pp. 281-287

  10. Comportamiento de L. monocytogenes y L. innocua en queso gallego tipo "Arzua". Efecto de la envoltura con película plástica autoadherente

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 270, pp. 81-86

  11. Densities, refractive indices, speeds of sound, and isentropic compressibilities of water + methanol + 2-methoxy-2-methylbutane at 298.15 K

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 41, Núm. 4, pp. 724-727

  12. Detection of enterohaemorrhagic Escherichia coli O157:H7 in minced beef using immunomagnetic separation.

    Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 12, Núm. 3, pp. 385-394

  13. Determinación de ácidos grasos en judías verdes producidas en Galicia (N.O. España) mediante cromatografía gaseosa: GC determination of fatty acids in green beans grown in Galicia (N.W. Spain)

    Grasas y aceites, Vol. 47, Núm. 3, pp. 182-185

  14. Device for Research into Falling Film Wave Structures under Shear Stress

    AIChE Journal, Vol. 42, Núm. 11, pp. 3293-3295

  15. Dinuclear cyclometallated complexes of PdII with diphosphines. X-ray crystal structureof [1,4-{Pd[2,4-(MeO) 2C6H2C(H) = N]}2-C6H4{PH2p( CH2) 3PPH2-P,P}2][PF6]2

    Journal of Organometallic Chemistry, Vol. 511, Núm. 1-2, pp. 129-138

  16. Dynamic light scattering from mixtures of two polystyrene samples in dilute and semidilute solutions

    Macromolecules, Vol. 29, Núm. 18, pp. 5948-5954

  17. Effect of the addition of papain on the dry fermented sausage proteolysis

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 1, pp. 13-21

  18. Effects of Pseudomonas fluorescens on the growth of Listeria monocytogenes and Listeria innocua in skimmed milk

    Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 47, Núm. 5, pp. 107-110

  19. Elaboración artesanal del queso <Do Cebreiro>

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 278, pp. 89-94

  20. Estudio de Pseudomonas spp. y de P. fluorescens en muestras lácteas por el método de Kielwein

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 270, pp. 77-80