Publicacións (44) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1992

  1. Aging of Honey

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 1, pp. 134-138

  2. Applicability of a postcolumn photochemical reactor in the high-performance liquid chromatography of 34 polyphenolic compounds with UV detection

    Journal of Chromatography A, Vol. 626, Núm. 1, pp. 117-126

  3. Application of a poly(dithiocarbamate) resin to the determination of trace copper, iron and zinc in natural waters

    Mikrochimica Acta, Vol. 109, Núm. 5-6, pp. 243-251

  4. COMPARISON OF 2 HPLC METHODS FOR THE DETERMINATION OF ASCORBIC-ACID IN CARICA-PENTAGONA

    SCIENCES DES ALIMENTS

  5. Caracterización de vinos rosados y claraetes mediante la medida objetiva del color

    500 años de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa: [XX Congreso Mundial de la Viña y el Vino, 72.ª Asamblea General de la O.I.V. Madrid y La Rioja (España) 18-26 mayo 1992]

  6. Changes in water activity of selected solid culture media throughout incubation

    Food Microbiology, Vol. 9, Núm. 1, pp. 77-82

  7. Characterization of killer-resistant strains of Saccharomyces cerevisiae isolated from spontaneous fermentations

    FEMS Microbiology Letters, Vol. 97, Núm. 1-2, pp. 13-17

  8. Contribución a la normalización de disoluciones mediante espectrofotometría visible

    Técnicas de laboratorio, Núm. 168, pp. 30-35

  9. Determination of Na, K, Ca, Mg, Cu, Fe, Mn and total cationic milliequivalents in Spanish commercial honeys

    Journal of Apicultural Research, Vol. 31, Núm. 2, pp. 65-69

  10. Determination of formaldehyde in particle boards using headspace gas chromatography

    Wood Science and Technology, Vol. 26, Núm. 3, pp. 219-226

  11. Determination of tertiary amines in non-aqueous solvents in the presence of primary and secondary amines - Application to 1:3 BADGE/m-XDA equivalent ratio epoxy-amine formulations

    Fresenius' Journal of Analytical Chemistry, Vol. 342, Núm. 7, pp. 581-585

  12. Determination of vitamin c and organic acids in various fruits by hplc

    Journal of Chromatographic Science, Vol. 30, Núm. 11, pp. 433-437

  13. Differentiation between fermenting and spoilage yeasts in wine by total free fatty acid analysis

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 59, Núm. 3, pp. 351-357

  14. Due metodi spettrofotometrici per determinare differenti frazioni pectiche. Comparazione ed applicazione a sette varietà di lamponi

    Industrie Alimentari, Vol. XXXI, pp. 533-536

  15. ESPECIACION DE ELEMENTOS TRAZA EN MEDIOS BIOLOGICOS

    Revista de la Sociedad Espanola de Quimica Clinica

  16. Effects of temperature and salinity on the dinoflagellate alexandrium lusitanicum. H. excreted carbohydrates

    Environmental Technology (United Kingdom), Vol. 13, Núm. 8, pp. 791-795

  17. Elementos minerales en diversos frutos. I.-Calcio, magnesio, sodio y potasio

    Anales de Bromatología, Vol. XLIV, pp. 113-118

  18. Elementos minerales en diversos frutos. II.-Hierro, cobre, cinc y manganeso

    Anales de Bromatología, Vol. XLIV, pp. 119-123

  19. Elementos minerales en diversos frutos. III.-Fosfatos

    Anales de Bromatología, Vol. XLIV, pp. 125-127

  20. Estudio de las principales características analíticas de los aguardientes de orujo comerciales gallegos

    500 años de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa: [XX Congreso Mundial de la Viña y el Vino, 72.ª Asamblea General de la O.I.V. Madrid y La Rioja (España) 18-26 mayo 1992]