Publicacións (89) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2006

  1. A simple and rapid method for determination of domoic acid in shellfish

    Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 102, Núm. 5, pp. 201-204

  2. Active sampling followed by solid-phase microextraction for the determination of pyrethroids in indoor air

    Journal of Chromatographic Science, Vol. 44, Núm. 7, pp. 430-437

  3. Analysis of carotenoids in vegetable and plasma samples: A review

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 19, Núm. 2-3, pp. 97-111

  4. Analytical methods for the determination of organic acids in honey

    Critical Reviews in Analytical Chemistry, Vol. 36, Núm. 1, pp. 3-11

  5. Approaches for the simultaneous extraction of tetrabromobisphenol A, tetrachlorobisphenol A, and related phenolic compounds from sewage sludge and sediment samples based on matrix solid-phase dispersion

    Analytical Chemistry, Vol. 78, Núm. 8, pp. 2772-2778

  6. Arsenic and antimony distribution in the Ría de Arousa: Before and after the Prestige oil tanker sinking

    Journal of Environmental Monitoring, Vol. 8, Núm. 6, pp. 641-648

  7. As, Cd, Cr, Ni and Pb pressurized liquid extraction with acetic acid from marine sediment and soil samples

    Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 61, Núm. 12, pp. 1304-1309

  8. Aspectos físico-químicos de la carne de conejo. Efecto del envasado en atmósfera modificada

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 119

  9. Aspectos físico-químicos y lipidicos del lacón gallego con indicación geográfica protegida: comparación entre industrias elaboradoras

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 373, pp. 108-109

  10. Automated on-line renewable solid-phase extraction-liquid chromatography exploiting multisyringe flow injection-bead injection lab-on-valve analysis

    Analytical Chemistry, Vol. 78, Núm. 8, pp. 2832-2840

  11. Cambios en el ph y color de la canal de conejo durante el envasado en atmósfera modificada

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 84-85

  12. Capillary zone electrophoresis method for the determination of inorganic anions and formic acid in honey

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, Núm. 25, pp. 9292-9296

  13. Characterization of surface marine sediments from Ría de Arousa estuary according to extractable humic matter content

    Chemosphere, Vol. 64, Núm. 5, pp. 866-873

  14. Chemometric investigation of systematic error in the analysis of biological materials by flame and electrothermal atomic absorption spectrometry

    Analytica Chimica Acta, Vol. 560, Núm. 1-2, pp. 143-152

  15. Comparison of supercritical fluid extraction and Soxhlet extraction for the determination of aliphatic hydrocarbons in seaweed samples

    Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol. 64, Núm. 3, pp. 400-405

  16. Compilation of analytical methods and guidelines for the determination of selected model migrants from plastic packaging

    Trends in Food Science and Technology, Vol. 17, Núm. 10, pp. 535-546

  17. Computer-assisted transfer of programmed elutions in reversed-phase high-performance liquid chromatography

    Journal of Chromatography A, Vol. 1128, Núm. 1-2, pp. 17-26

  18. Determinación de cobre en aguardientes de orujo por espectrometría de absorción atómica con atomización electrotérmica (ETAAS)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 76-77

  19. Determinación de isopropiltioxantona (ITX) en alimentos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 110-111

  20. Determination and antioxidant activity evaluation of etodolac, an anti-inflammatory drug, by sequential injection analysis

    Analytica Chimica Acta, Vol. 573-574, pp. 371-375