Departamento
Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía
Publicacións (89) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2006
-
A simple and rapid method for determination of domoic acid in shellfish
Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 102, Núm. 5, pp. 201-204
-
Active sampling followed by solid-phase microextraction for the determination of pyrethroids in indoor air
Journal of Chromatographic Science, Vol. 44, Núm. 7, pp. 430-437
-
Analysis of carotenoids in vegetable and plasma samples: A review
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 19, Núm. 2-3, pp. 97-111
-
Analytical methods for the determination of organic acids in honey
Critical Reviews in Analytical Chemistry, Vol. 36, Núm. 1, pp. 3-11
-
Approaches for the simultaneous extraction of tetrabromobisphenol A, tetrachlorobisphenol A, and related phenolic compounds from sewage sludge and sediment samples based on matrix solid-phase dispersion
Analytical Chemistry, Vol. 78, Núm. 8, pp. 2772-2778
-
Arsenic and antimony distribution in the Ría de Arousa: Before and after the Prestige oil tanker sinking
Journal of Environmental Monitoring, Vol. 8, Núm. 6, pp. 641-648
-
As, Cd, Cr, Ni and Pb pressurized liquid extraction with acetic acid from marine sediment and soil samples
Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 61, Núm. 12, pp. 1304-1309
-
Aspectos físico-químicos de la carne de conejo. Efecto del envasado en atmósfera modificada
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 119
-
Aspectos físico-químicos y lipidicos del lacón gallego con indicación geográfica protegida: comparación entre industrias elaboradoras
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 373, pp. 108-109
-
Automated on-line renewable solid-phase extraction-liquid chromatography exploiting multisyringe flow injection-bead injection lab-on-valve analysis
Analytical Chemistry, Vol. 78, Núm. 8, pp. 2832-2840
-
Cambios en el ph y color de la canal de conejo durante el envasado en atmósfera modificada
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 84-85
-
Capillary zone electrophoresis method for the determination of inorganic anions and formic acid in honey
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, Núm. 25, pp. 9292-9296
-
Characterization of surface marine sediments from Ría de Arousa estuary according to extractable humic matter content
Chemosphere, Vol. 64, Núm. 5, pp. 866-873
-
Chemometric investigation of systematic error in the analysis of biological materials by flame and electrothermal atomic absorption spectrometry
Analytica Chimica Acta, Vol. 560, Núm. 1-2, pp. 143-152
-
Comparison of supercritical fluid extraction and Soxhlet extraction for the determination of aliphatic hydrocarbons in seaweed samples
Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol. 64, Núm. 3, pp. 400-405
-
Compilation of analytical methods and guidelines for the determination of selected model migrants from plastic packaging
Trends in Food Science and Technology, Vol. 17, Núm. 10, pp. 535-546
-
Computer-assisted transfer of programmed elutions in reversed-phase high-performance liquid chromatography
Journal of Chromatography A, Vol. 1128, Núm. 1-2, pp. 17-26
-
Determinación de cobre en aguardientes de orujo por espectrometría de absorción atómica con atomización electrotérmica (ETAAS)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 76-77
-
Determinación de isopropiltioxantona (ITX) en alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 110-111
-
Determination and antioxidant activity evaluation of etodolac, an anti-inflammatory drug, by sequential injection analysis
Analytica Chimica Acta, Vol. 573-574, pp. 371-375