Publicacións nas que colabora con Juan Antonio Ordóñez Pereda (9)

1998

  1. Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322

1997

  1. El dióxido de carbono supercrítico en la elaboración de alimentos de origen animal

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 16, Núm. 7, pp. 55-60

  2. El dióxido de carbono supercrítico en la elaboración de alimentos de origen vegetal. Otras aplicaciones

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 16, Núm. 8, pp. 55-63

1995

  1. Chemical and fatty acid composition of meat from Spanish wild rabbits and hares

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 200, Núm. 3, pp. 182-185

  2. Dietary modification and hen strain dependence of egg yolk lipids

    Food Research International, Vol. 28, Núm. 1, pp. 71-76

  3. Sugar-beet pulp as an alternative ingredient of barley in rabbit diets and its effect on rabbit meat

    Meat Science, Vol. 39, Núm. 1, pp. 113-121

1994

  1. Fatty acid composition of meat from rabbits fed diets with high levels of fat

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 7, Núm. 4, pp. 291-300

  2. Perspectivas en la fabricación de productos cárnicos hiposódicos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 13, Núm. 1, pp. 111-116

1993

  1. Effect of fat‐enriched diets on rabbit meat fatty acid composition

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 62, Núm. 1, pp. 83-88