ANGEL
COBOS GARCIA
University professor
Juan Antonio
Ordóñez Pereda
Publications by the researcher in collaboration with Juan Antonio Ordóñez Pereda (9)
1998
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Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth
Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322
1997
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El dióxido de carbono supercrítico en la elaboración de alimentos de origen animal
Alimentación, equipos y tecnología, Año 16, Núm. 7, pp. 55-60
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El dióxido de carbono supercrítico en la elaboración de alimentos de origen vegetal. Otras aplicaciones
Alimentación, equipos y tecnología, Año 16, Núm. 8, pp. 55-63
1995
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Chemical and fatty acid composition of meat from Spanish wild rabbits and hares
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 200, Núm. 3, pp. 182-185
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Dietary modification and hen strain dependence of egg yolk lipids
Food Research International, Vol. 28, Núm. 1, pp. 71-76
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Sugar-beet pulp as an alternative ingredient of barley in rabbit diets and its effect on rabbit meat
Meat Science, Vol. 39, Núm. 1, pp. 113-121
1994
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Fatty acid composition of meat from rabbits fed diets with high levels of fat
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 7, Núm. 4, pp. 291-300
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Perspectivas en la fabricación de productos cárnicos hiposódicos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 13, Núm. 1, pp. 111-116
1993
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Effect of fat‐enriched diets on rabbit meat fatty acid composition
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 62, Núm. 1, pp. 83-88