ASAVDNA
Analise sensorial, avaliación nutricional e desenrolo de novos alimentos
Proxectos vixentes Proxectos nos que participa algún/ha investigador/a
-
Desde el campo a la mesa de cereales autóctonos en manejo ecológico vs. convencional - GENERACIÓN DE CONOCIMIENTO 2021 - Proyectos investigación orientada
SANTIAGO PEREIRA LORENZO, MARIA ANGELES ROMERO RODRIGUEZ
-
Ensaios agronómicos e caracterización xenética, estudo da trazabilidade e das aptitudes panadeiras de variedades de trigo autóctonos galegos. Proxecto Piloto
MARIA ANGELES ROMERO RODRIGUEZ
-
Desenvolvemento de filmes con antioxidantes catalíticos para envasado activo de alimentos/ DURAMAIS
MARCELINO MANEIRO MANEIRO
Proxectos finalizados Proxectos finalizados nos que participou algún/ha investigador/a
2021
-
CONSOLIDACIÓN 2019 GPC GI-1191 DIRECCIÓN ESTRATÉXICA, DIRECCIÓN DE PERSOAS E DIRECCIÓN COMERCIAL - 1influ2turi3perso
JOSE ANTONIO VARELA GONZALEZ, MARIA LUISA DEL RIO ARAUJO
-
NUTRIAGE-V. Soluciones avanzadas para un envejecimiento saludable a través de la nutrición en el marco de la eurorregión Galicia-Norte de Portugal
MARIA ANGELES ROMERO RODRIGUEZ
2020
-
Gestión y ProducciónSostenible de Biorrecursos (BioReDes) - AGRUPACIÓNS ESTRATÉXICAS 2018
PAULINO MARTINEZ PORTELA
2018
2017
-
Consolidación e estruturación. GRC GI-1622 Grupo de Elementos Traza, Espectroscopía e Especiación
MARIA DEL PILAR BERMEJO BARRERA
-
Transglutaminasa microbiana: escalado industrial de un nuevo proceso para su producción y estudio de nuevas aplicaciones en productos lácteos. - RETOS COLABORACIÓN 2013
MANUEL VAZQUEZ VAZQUEZ
2016
-
Consolidación e estruturación. REDES GI-2104 RED IGSEA: RED DE INVESTIGACIÓN PARA LA GESTIÓN SOSTENIBLE DE LA EMPRESAAGROALIMENTARIA
ENRIQUE RAFAEL ARBONES MACIÑEIRA, MARIA BELEN BANDE VILELA
2015
2013
-
Consolidación e estruturación de unidades de investigación competitivas (Grupos de referencia competitiva)
ALBERTO CEPEDA SAEZ
-
Clima ético e intelixencia emocional: influencia na eficacia dos equipos de ventas das empresas galegas.
MARIA BELEN BANDE VILELA
-
Mejora en la detección y determinación de estupefacientes en muestras clínicas para una rápida y fiable respuesta en laboratorios toxicológico-forenses.
ANTONIO MOREDA PIÑEIRO
-
Establecemento dun método sensorial específico para especies pesqueiras no contempladas no marco lexislativo. (Proxecto coordinado)
MARIA ANGELES ROMERO RODRIGUEZ
2012
-
Especiación multielemental, química y funcional de elementos traza en materia orgánica del agua de mar
MARIA DEL PILAR BERMEJO BARRERA
-
Aplicación de la tecnología de altas presiones hidrostáticas para la mejora de la calidad de especies pelágicas grasas: evaluación sensorial y física. (Proxecto coordinado)
MANUEL VAZQUEZ VAZQUEZ
2011
-
Estratexias para mellorar a produción e comercialización da sidra galega
MARIA BELEN DIAZ HERNANDEZ
2010
-
Grupos de referencia competitiva
ALBERTO CEPEDA SAEZ
2009
-
Producción de transglutaminasa a partir de residuos agrícolas y su aplicación en el procesado de los alimentos.
MANUEL VAZQUEZ VAZQUEZ
-
Formulación do concepto de etnocentrismo rexional e desenvolvemento dunha escala de medida. Análise de antecedentes e consecuencias nas decisións de compra dos consumidores galegos
MARIA BELEN BANDE VILELA
-
Kiwigal: kiwi galego: estudos de mercado, caracterización e industrialización
MARIA ANGELES ROMERO RODRIGUEZ
2008
-
Grupos emerxentes promovidos por investigadores mozos
MANUEL VAZQUEZ VAZQUEZ
-
Disminución do impacto medioambiental causado polos fangos e bagazo da industria vitivinícola mediante a recuperación de ácido tartárico e a producción de biosurfactantes e compost
MARIA TERESA DEL CARMEN BARRAL SILVA
-
Subproxecto II: Mellora da calidade microbiolóxica de especies comerciais procedentes da acuicultura mediante a aplicación integral de técnicas avanzadas de conservación e hixienización
JORGE BARROS VELAZQUEZ
2005
2004
-
Estudio do perfil polifenólico de vinos tintos con D.O. producidos en Galicia
ANA MARIA BOTANA LOPEZ
-
Caracterización sensorial e físico-química do grelo. Optimización de direrentes procesos de industrialización
MARIA LOURDES VAZQUEZ ODERIZ
2001
-
Caracterización sensorial y fisico-química y optimización de los procesos de almacenamiento e industrialización de la patata
MARIA ANGELES ROMERO RODRIGUEZ