Forschungslinien
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- Análise de textura de alimentos
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- Análise físico-químico de alimentos
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- Análise sensorial de todo tipo de alimentos
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- Aplicación de aditivos para mellorar as características do produto de textura reestruturado
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- Aplicación de alta presión hidrostática sobre os produtos de peixe
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- Aplicación de espectroscopia UV-VIS, NIR na análise e identificación de alimentos.
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- Aplicacións de HPLC para a análise de alimentos
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- Aplicacións en Tecnoloxía de Alimentos quimiométricos
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- Comercialización de producto alimentario
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- Comportamento do consumidor alimentario
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- Comportamento organizativo na empresa agroalimentaria
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- Consumo alimentario sostible: producto ecolóxico, comercio xusto, ...
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- Consumo local: etnocentrismo, aspectos emocionais, animosidade
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- Desenvolvemento de programas de valoración nutricional
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- Dirección de vendas
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- Dixitalización comercial da empresa alimentaria
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- Estudos de consumidores
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- Estudos de gelificación de proteínas de peixe
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- Estudos de hidrólise ácida e enzimática de materiais lignocelulósicos e amidón.
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- Obtención de aditivos alimentarios por fermentación
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- Procesos de conservación e envasado de alimentos
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- Produción de ácido lático por fermentación
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- Produción de carotenoides por fermentación
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- Produción de compost
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- Produción de transglutaminasa microbiana
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- Produción de xilitol por fermentación
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- Productos cárnicos
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- Productos pesqueiros
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- Productos vexetais
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- Proxecto de Investigación e Simulación computacional de plantas de produción de alimentos
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- Responsabilidad social empresarial e comportamento do consumidor
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- Tratamento de residuos da agricultura e da industria forestal.
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- Tratamentos de alta presión hidrostática en froitas como un método de corentena para eliminar larvas de moscas e ovos
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Biotecnoloxía de alimentos
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Materias primas
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Simulación de procesos
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Técnicas analíticas e Estatística
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Tecnoloxía de Productos da pesca
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Tecnoloxía post-colleita
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Unidade de Análise Sensorial
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Unidade de comercialización e investigación de mercados
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Unidade de desenrolo de novos alimentos