Capítulos de Libro (25) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2012

  1. ABP en Microbiología: enfermedades infecciosas y pintura

    Investigaciones sobre docencia universitaria y nuevas metodologías (Educación Editora), pp. 35-40

  2. Antimicrobial Resistance and Potential Probiotic Application of Enterococcus spp. in Sea Bass and Sea Bream Aquaculture

    ANTIBIOTIC RESISTANT BACTERIA - A CONTINUOUS CHALLENGE IN THE NEW MILLENNIUM (INTECH EUROPE), pp. 513-530

  3. Aprendizaje de la búsqueda de información sobre Tecnología de los alimentos empleando recursos electrónicos

    La formación y las nuevas tecnologías en la docencia universitaria (Educación), pp. 119-124

  4. Botánica en el Grado de Farmacia: algunas reflexiones sobre la experiencia educativa del primer año

    La docencia universitaria en el contexto educativo actual: retos y perspectivas de la docencia universitaria (Educación), pp. 437-441

  5. Characterization of Chestnut Behavior with Photosynthetic Traits

    Applied Photosynthesis (IntechOpen), pp. 1-80

  6. Chestnut

    Fruit Breeding (Springer US), pp. 729-769

  7. Development of a DNA microarray for the detection of pathogenic and spoilage bacteria in seafood

    Microbes in Applied Research: Current Advances and Challenges, Malaga, Spain, 14 - 16 September 2011 (World Scientific Publishing Co.), pp. 239-243

  8. Diseño virtual de la materia Comercialización Internacional a través de la plataforma Blackboard

    La formación y las nuevas tecnologías en la docencia universitaria (Educación), pp. 213-217

  9. El moldeado 3D de petroglifos mediante escáner fotogramétrico

    A arte rupestre no Norte do Barbanza (Andavira), pp. 205-212

  10. Fisiología vegetal: de la licenciatura al grado en la Universidade da Coruña

    El Espacio Europeo de Educación Superior y la educación por competencias (Educación), pp. 401-404

  11. Functional Genomic Analysis of Sex Determination and Differentiation in Teleost Fish

    Functional Genomics in Aquaculture (Wiley-Blackwell), pp. 169-204

  12. Identification and characterisation of bacillus strains by MALDI-TOF mass fingerprinting and genomic analysis

    Microbes in Applied Research: Current Advances and Challenges, Malaga, Spain, 14 - 16 September 2011 (World Scientific Publishing Co.), pp. 273-277

  13. La teatralización como herramienta de aprendizaje y evaluación.: un caso aplicado a la Organización de Empresas

    La docencia universitaria en el contexto educativo actual: retos y perspectivas de la docencia universitaria (Educación), pp. 171-175

  14. Novel technologies for the preservation of chilled aquatic food products

    Novel Technologies in Food Science: Their Impact on Products, Consumer Trends and the Environment (Springer New York), pp. 299-323

  15. Plataforma educativa: Claroline

    La formación y las nuevas tecnologías en la docencia universitaria (Educación), pp. 383-387

  16. Rapid differentiation of Enterococcus species by MALDI-TOF mass spectrometry

    Microbes in Applied Research: Current Advances and Challenges, Malaga, Spain, 14 - 16 September 2011 (World Scientific Publishing Co.), pp. 294-298

  17. Sugar production from sorghum by enzimatic hydrolysis

    Sorghum: Food and Energy Source (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 211-223

  18. The new product development process as a communication web, part I: Introduction, concepts, and Spanish context

    Technological, Managerial and Organizational Core Competencies: Dynamic Innovation and Sustainable Development (IGI Global), pp. 526-539

  19. The new product development process as a communication web, part II: Analysis of Spanish firms

    Technological, Managerial and Organizational Core Competencies: Dynamic Innovation and Sustainable Development (IGI Global), pp. 540-553

  20. Transglutaminase production from sorghum hydrolysates

    Sorghum: Food and Energy Source (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 195-209