Publications (88) Publications in which a researcher has participated

1995

  1. A poorly-differentiated squamous cell thymoma in a chicken with lymphoma

    Avian Pathology, Vol. 24, Núm. 4, pp. 737-741

  2. An easy method for the removal of Epon resin from semi-thin sections. Application of the avidin-biotin technique

    The Histochemical Journal, Vol. 27, Núm. 3, pp. 204-209

  3. Analysis of Astaxanthin and Other Carotenoids from Several Phaffia rhodozyma Mutants

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 43, Núm. 5, pp. 1396-1399

  4. Analysis of antigens present in the extracellular products and cell surface of Vibrio anguillarum serotypes O1, O2, and O3

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 61, Núm. 7, pp. 2493-2498

  5. Antigenic characterization of Enterococcus strains pathogenic for turbot and their relationship with other Gram-positive bacteria

    Diseases of Aquatic Organisms, Vol. 21, Núm. 3, pp. 187-191

  6. Análisis de la fracturación Post-Alpina de la Cuenca Terciaria de Miranda-Treviño (Cuenca Vasco-Cantábrica)

    Estudios del Museo de Ciencias Naturales de Álava, Vol. 10, pp. 61-72

  7. Aplicaciones de los sistemas de informacion geografica en los estudios geomorfologicos y medioambientales: el mapa sintetico de riesgos potenciales y el mapa de erosion

    Lurralde, Vol. 18, pp. 257-291

  8. Aportación al conocimiento de la influencia de la contaminación industrial en Fucus vesiculosus y Fucus spiralis en el N.O. de la península ibérica

    Studia botanica, Núm. 13, pp. 21-30

  9. Aportación al conocimiento de los macromicetes de la provincia de Soria. II

    Studia botanica, Núm. 13, pp. 249-251

  10. Atenuación de la contaminación de escorrentías procedentes de áreas abonadas con purín de vacuno mediante la implantación de un prado de lolium perenne

    Pastos: Revista de la Sociedad Española para el Estudio de los Pastos, Vol. 25, Núm. 2, pp. 195-216

  11. Caracterización de las fases sólida y líquida de suelos desarrollados sobre esquistos biotíticos de la serie de Ordes

    NACC: Nova acta científica compostelana. Bioloxía, Núm. 6, pp. 49-59

  12. Changes in the gross chemical composition of mass cultures of the marine microalga Dunaliella tertiolecta with different aeration rates

    Bioresource Technology, Vol. 53, Núm. 2, pp. 185-188

  13. Characterization of necrotizing Escherichia coli strains isolated from diarrheic children in Brazil

    REVISTA DE MICROBIOLOGIA, Vol. 26, Núm. 4, pp. 274-278

  14. Chemical and fatty acid composition of meat from Spanish wild rabbits and hares

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 200, Núm. 3, pp. 182-185

  15. Datos paleobotánicos del norte de Portugal (Baixo Minho) estudio polínico y paleocarpológico

    Lagascalia, Vol. 18, Núm. 1, pp. 25-39

  16. Detection of Norwalk virus and hepatitis A virus in shellfish tissues with the PCR

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 61, Núm. 8, pp. 3014-3018

  17. Determination of fat, protein, and total solids in cheese by near-infrared reflectance spectroscopy.

    Journal of AOAC International, Vol. 78, Núm. 3, pp. 802-806

  18. Determination of pectins by hplc a comparison of two methods applied to green beans (phaseolus vulgaris, l.)

    Journal of Chromatographic Science, Vol. 33, Núm. 10, pp. 551-553

  19. Determination of the principal sources of Listeria spp. contamination in poultry meat and a poultry processing plant

    Journal of Food Protection, Vol. 58, Núm. 12, pp. 1320-1325

  20. Dietary modification and hen strain dependence of egg yolk lipids

    Food Research International, Vol. 28, Núm. 1, pp. 71-76