Publications (47) Publications in which a researcher has participated

1990

  1. A ciencia do pole en Galicia: metodoloxía e aplicacións

    Universidad de Santiago de Compostela

  2. ADHESIVE PROPERTIES AND OTHER VIRULENCE FACTORS IN YERSINIA-RUCKERI

    PATHOLOGY IN MARINE SCIENCE

  3. ASSOCIATION OF A MORAXELLA SP AND A REO-LIKE VIRUS WITH MORTALITIES OF STRIPED BASS, MORONE-SAXATILIS

    PATHOLOGY IN MARINE SCIENCE

  4. Analysis of the structure and variability of nucleolar organizer regions of salmo tvutta by c-, ag-, and restriction endonuclease banding

    Cytogenetic and Genome Research, Vol. 54, Núm. 1-2, pp. 6-9

  5. Análisis estadístico de observaciones geodésicas antes de la compensación

    Física de la tierra, Núm. 2, pp. 29-54

  6. Aplicaciones de la irradiación de los alimentos: Diversos aspectos relacionados

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 214, pp. 23-28

  7. Bioclimatologia de Guipuzcoa

    Lurralde, Vol. 13, pp. 63-116

  8. Bioclimatología de Guipúzcoa

    Lurralde: Investigación y espacio, Núm. 13, pp. 63-116

  9. COMPARISON OF THE CELL SURFACE HYDROPHOBICITY OF BACTERIAL FISH PATHOGENS BY DIFFERENT PROCEDURES

    Pathology in Marine Science, pp. 101-115

  10. Changes in bacterial populations during red tides caused by Mesodinium rubrum and Gymnodinium catenatum in North West Coast of Spain

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 68, Núm. 2, pp. 123-132

  11. Comparative evaluation of three tests for the detection of Escherichia coli cytotoxic necrotizing factors (CNF1 and CNF2) using filtrates of cultures treated with mitomycin C

    FEMS Microbiology Letters, Vol. 69, Núm. 3, pp. 311-316

  12. Contribución a la determinación por espectrofotometría ultravioleta del contenido de cafeína en cafés solubles

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 211, pp. 23-27

  13. DETERMINATION OF BIACETYL IN FATS BY LIQUID-CHROMATOGRAPHY COUPLED WITH SENSITIZED ROOM-TEMPERATURE PHOSPHORESCENCE

    SCIENCES DES ALIMENTS, Vol. 10, Núm. 3, pp. 555-563

  14. Defensa frente a la infección bacteriana

    Plan de Formación en las Enfermedades infecciosas (Modulo II). Introducción al conocimiento de las enfermedades infecciosas (II) (EMISA), pp. 29-44

  15. Defensa frente a las infecciones por virus y parásitos

    Plan de Formación en las Enfermedades infecciosas (Modulo II). Introducción al conocimiento de las enfermedades infecciosas (II) (EMISA), pp. 45-54

  16. Determination of molybdenum in infant formula and human milk by electrothermal atomic absorption spectrometry with barium difluoride as matrix modifier

    Analytica Chimica Acta, Vol. 231, Núm. C, pp. 321-324

  17. Diorganotin dihalide complexes of 2,2′-biimidazole. A preliminary study of their inhibitory effects on cell division

    Journal of Inorganic Biochemistry, Vol. 39, Núm. 3, pp. 227-235

  18. Estudio paleocarpológico realizado en el Castro de Penalba (Campolameiro, Pontevedra. España)

    Botanica complutensis, Núm. 16, pp. 81-90

  19. Evidence for two types of cytotoxic necrotizing factor in human and animal clinical isolates of Escherichia coli

    Journal of Clinical Microbiology, Vol. 28, Núm. 4, pp. 694-699

  20. Evolución de Brucella Abortus cepa 19 en quesos gallegos de pasta blanda (tipo Ulloa) elaborados con leche cruda contaminada artificialmente

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 212, pp. 105-107