Facultad
Facultade de Ciencias
Publicacións (58) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2006
-
Cyclometallated thiosemicarbazone palladium(II) compounds: The first crystal and molecular structures of mononuclear complexes with a η
1
-diphosphine ligand
Journal of Organometallic Chemistry, Vol. 691, Núm. 12, pp. 2721-2733
-
A polymorphism in the EAAT2 promoter is associated with higher glutamate concentrations and higher frequency of progressing stroke
Journal of Experimental Medicine, Vol. 203, Núm. 3, pp. 711-717
-
Acrylic/cyclodextrin hydrogels with enhanced drug loading and sustained release capability
International Journal of Pharmaceutics, Vol. 312, Núm. 1-2, pp. 66-74
-
Aspectos físico-químicos de la carne de conejo. Efecto del envasado en atmósfera modificada
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 119
-
Aspectos físico-químicos y lipidicos del lacón gallego con indicación geográfica protegida: comparación entre industrias elaboradoras
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 373, pp. 108-109
-
CT and MR imaging findings in methanol intoxication
American Journal of Neuroradiology, Vol. 27, Núm. 2, pp. 452-454
-
Calorimetric study of the system clorhydrate of chitosan/glutaraldehyde(1, 5-pentanedial)
Journal of Applied Polymer Science, Vol. 100, Núm. 4, pp. 3297-3301
-
Cambios en el ph y color de la canal de conejo durante el envasado en atmósfera modificada
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 84-85
-
Common virulence factors and genetic relationships between O18:K1:H7 Escherichia coli isolates of human and avian origin
Journal of Clinical Microbiology, Vol. 44, Núm. 10, pp. 3484-3492
-
Design of an experimental procedure to assess soil health state
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry
-
Determinación de cobre en aguardientes de orujo por espectrometría de absorción atómica con atomización electrotérmica (ETAAS)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 76-77
-
Determination and antioxidant activity evaluation of etodolac, an anti-inflammatory drug, by sequential injection analysis
Analytica Chimica Acta, Vol. 573-574, pp. 371-375
-
Efecto del envasado en atmósfera modificada en la composición lípida de la carne de conejo
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 88-89
-
Effect of cooking on enrofloxacin residues in chicken tissue
Food Additives and Contaminants, Vol. 23, Núm. 10, pp. 988-993
-
Effect of formulation variables on the prediction of release from microparticles with experimental design
Journal of Applied Polymer Science, Vol. 102, Núm. 5, pp. 4546-4553
-
Effects of different pre-freezing blanching procedures on the physicochemical properties of Brassica rapa leaves (Turnip Greens, Grelos)
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 9, pp. 1067-1072
-
Empleo de modificadores permanentes para la determinación de plomo en aguardiente en orujo por ETAAS
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 78-79
-
Erratum: Erratum to "Microcalorimetric study of changes in the microbial activity in a humic Cambisol after reforestation with eucalyptus in Galicia (NW Spain)" [Soil Biology & Biochemistry 38(1) (2006) 115-124] (Soil Biology & Biochemistry (2006) 38, 1 (115-124) DOI: 10.1016/j.soilbio.2005.04.031)
Soil Biology and Biochemistry
-
Escherichia coli O157 and non-O157 Shiga toxin-producing Escherichia coli in fecal samples of finished pigs at slaughter in Switzerland
Journal of Food Protection, Vol. 69, Núm. 2, pp. 260-266
-
Gestión Integral de los Residuos procedentes del Sector de Automoción
Nuevas tendencias y tecnologías para un desarrollo sostenible (Facultad de Ciencias de Lugo), pp. 53-60