Publicacións (58) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2006

  1. Cyclometallated thiosemicarbazone palladium(II) compounds: The first crystal and molecular structures of mononuclear complexes with a η 1 -diphosphine ligand

    Journal of Organometallic Chemistry, Vol. 691, Núm. 12, pp. 2721-2733

  2. A polymorphism in the EAAT2 promoter is associated with higher glutamate concentrations and higher frequency of progressing stroke

    Journal of Experimental Medicine, Vol. 203, Núm. 3, pp. 711-717

  3. Acrylic/cyclodextrin hydrogels with enhanced drug loading and sustained release capability

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 312, Núm. 1-2, pp. 66-74

  4. Aspectos físico-químicos de la carne de conejo. Efecto del envasado en atmósfera modificada

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 119

  5. Aspectos físico-químicos y lipidicos del lacón gallego con indicación geográfica protegida: comparación entre industrias elaboradoras

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 373, pp. 108-109

  6. CT and MR imaging findings in methanol intoxication

    American Journal of Neuroradiology, Vol. 27, Núm. 2, pp. 452-454

  7. Calorimetric study of the system clorhydrate of chitosan/glutaraldehyde(1, 5-pentanedial)

    Journal of Applied Polymer Science, Vol. 100, Núm. 4, pp. 3297-3301

  8. Cambios en el ph y color de la canal de conejo durante el envasado en atmósfera modificada

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 84-85

  9. Common virulence factors and genetic relationships between O18:K1:H7 Escherichia coli isolates of human and avian origin

    Journal of Clinical Microbiology, Vol. 44, Núm. 10, pp. 3484-3492

  10. Design of an experimental procedure to assess soil health state

    Journal of Thermal Analysis and Calorimetry

  11. Determinación de cobre en aguardientes de orujo por espectrometría de absorción atómica con atomización electrotérmica (ETAAS)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 76-77

  12. Determination and antioxidant activity evaluation of etodolac, an anti-inflammatory drug, by sequential injection analysis

    Analytica Chimica Acta, Vol. 573-574, pp. 371-375

  13. Efecto del envasado en atmósfera modificada en la composición lípida de la carne de conejo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 88-89

  14. Effect of cooking on enrofloxacin residues in chicken tissue

    Food Additives and Contaminants, Vol. 23, Núm. 10, pp. 988-993

  15. Effect of formulation variables on the prediction of release from microparticles with experimental design

    Journal of Applied Polymer Science, Vol. 102, Núm. 5, pp. 4546-4553

  16. Effects of different pre-freezing blanching procedures on the physicochemical properties of Brassica rapa leaves (Turnip Greens, Grelos)

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 9, pp. 1067-1072

  17. Empleo de modificadores permanentes para la determinación de plomo en aguardiente en orujo por ETAAS

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 78-79

  18. Erratum: Erratum to "Microcalorimetric study of changes in the microbial activity in a humic Cambisol after reforestation with eucalyptus in Galicia (NW Spain)" [Soil Biology & Biochemistry 38(1) (2006) 115-124] (Soil Biology & Biochemistry (2006) 38, 1 (115-124) DOI: 10.1016/j.soilbio.2005.04.031)

    Soil Biology and Biochemistry

  19. Escherichia coli O157 and non-O157 Shiga toxin-producing Escherichia coli in fecal samples of finished pigs at slaughter in Switzerland

    Journal of Food Protection, Vol. 69, Núm. 2, pp. 260-266

  20. Gestión Integral de los Residuos procedentes del Sector de Automoción

    Nuevas tendencias y tecnologías para un desarrollo sostenible (Facultad de Ciencias de Lugo), pp. 53-60