Capítulos de libro (14) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2022

  1. Application of proteomics to the identification of foodborne pathogens

    Food Proteomics: Technological Advances, Current Applications and Future Perspectives (Elsevier), pp. 337-362

  2. Chapter 13: Effect of Dietary Fat on Gut Microbiota

    Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 308-331

  3. Chapter 14: Conclusion and Future Trends in Fat Consumption

    Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 332-350

  4. Chapter 4: Strategies to Modify and Improve the Fatty Composition of Foods

    Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 67-90

  5. Chapter 6: Essential and Omega-3 Fatty Acids in Human Health

    Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 133-161

  6. Control das fariñas obtidas de trigo " Caaveiro " ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 75-92

  7. Control dos pans obtidos a partir de fariña ‘Caaveiro’ producida en ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 93-106

  8. Do campo á mesa na produción de pan galego nun contexto agroecolóxico

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 7-32

  9. El Departamento de Química Analítica

    Cuestión de química: Cien años de estudios de Química en la Universidad de Santiago de Compostela (1922-2022) (Universidade de Santiago de Compostela), pp. 47-90

  10. Evolución de la Facultad de Ciencias: Creación de la Facultad de Química

    Cuestión de química: Cien años de estudios de Química en la Universidad de Santiago de Compostela (1922-2022) (Universidade de Santiago de Compostela), pp. 39-44

  11. Fat-soluble vitamins (A, E, D, and K)

    Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends (Elsevier Inc.), pp. 207-229

  12. Internacionalización: programa de intercambio de estudiantes

    Cuestión de química: Cien años de estudios de Química en la Universidad de Santiago de Compostela (1922-2022) (Universidade de Santiago de Compostela), pp. 399-410

  13. Probiotics and human gut microbiota modulation

    Probiotics for Human Nutrition in Health and Disease (Elsevier), pp. 199-230

  14. Releasing Active Systems Applied to Fruits and Vegetables

    Food Bioactive Ingredients, pp. 427-463