DESPROD
Deseño de produtos e procesos para o desenvolvemento rural
Publicacións (9) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2023
-
Forms of Toxic and Trace Metals in Grassland Soils of Galicia, Spain
Spanish Journal of Soil Science: SJSS, Vol. 13, Núm. 1
2020
-
Aspectos relacionados con el diseño, la higiene y el bienestar animalen los mataderos de aves y conejos
Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)
-
Protección de los animales en el momento de la matanza: normativa aplicable
Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)
2019
-
A Comparison Study on the Production and Recovery of Lactic Acid by Fermenting Dairy By-Products with P. acidilactici and Lb. delbrüeckii spp. bulgaricus
Waste and Biomass Valorization, Vol. 10, Núm. 6, pp. 1519-1528
2015
-
Kiwifruit in Syrup: Consumer Acceptance, Purchase Intention and Influence of Processing and Storage Time on Physicochemical and Sensory Characteristics
Food and Bioprocess Technology, Vol. 8, Núm. 11, pp. 2268-2278
2014
-
Comparison of different peeling systems for kiwifruit (Actinidia deliciosa, cv Hayward)
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 49, Núm. 1, pp. 107-113
2013
-
El ingeniero agrónomo y la industria agroalimentaria
Escenarios profesionales del ingeniero agrónomo: 60 aniversario del Colegio oficial de Ingenieros Agrónomos de Galicia (Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Galicia), pp. 137-140
-
Manufacturing new products as a rural development strategy. Case of Protected Geographical Indication " Patata de Galicia "
Spanish journal of rural development, Vol. 4, Núm. 2, pp. 55-60
2011
-
Industrially processed Vacuum-packed peeled kennebec potatoes: Process optimization, sensory evaluation, and consumer response
Journal of Food Science, Vol. 76, Núm. 5