CTleite
Production, Quality and Technology of Milk and other Foods
Current projects Ongoing projects a researcher is involved in
-
Desde el campo a la mesa de cereales autóctonos en manejo ecológico vs. convencional - GENERACIÓN DE CONOCIMIENTO 2021 - Proyectos investigación orientada
SANTIAGO PEREIRA LORENZO, MARIA ANGELES ROMERO RODRIGUEZ
-
Ensaios agronómicos e caracterización xenética, estudo da trazabilidade e das aptitudes panadeiras de variedades de trigo autóctonos galegos. Proxecto Piloto
MARIA ANGELES ROMERO RODRIGUEZ
-
Saúde e benestar en vacún de leite: Implicacións relativas á separación da cría e o seu aleitamento.
RAMIRO ANTONIO FOUZ DOPACIO
Completed projects Projects already finished in which a researcher has participated
2021
2020
-
Gestión y ProducciónSostenible de Biorrecursos (BioReDes) - AGRUPACIÓNS ESTRATÉXICAS 2018
PAULINO MARTINEZ PORTELA
-
La bioseguridad en las granjas bovino: caracterización de medidas de bioseguridad y aspectos sociológicos y psicológicos que influyen en su aplicación. RETOS 2016
EDUARDO YUS RESPALDIZA, FRANCISCO JAVIER DIEGUEZ CASALTA
2018
-
Consolidación e estruturación - 2016 GPC GI-1948 Produción, calidade e tecnoloxía do leite e outros alimentos
JOSE LUIS RODRIGUEZ OTERO, OLGA DIAZ RUBIO
2008
-
Proxecto INTERLAB. Convocatoria Interreg IIIA. Galicia - Norte de Portugal
JUAN FRANCISCO MENDEZ DONEGA
2006
-
Aplicación de técnicas de ultrafiltración e nanofiltración para a obtención de compostos de alto valor engadido nas augas de procesado de pescados e mariscos
JOSE LUIS RODRIGUEZ OTERO
-
Creación do programa 'BVD-IBR-PARATBC' para a toma de decisións fronte á diarrea vírica bovina (BVD), a rinotraqueíte infecciosa bovina (IBR) e a paratuberculose bovina nos servidores da USC Virtual
MARIA LUISA SANJUAN HERNAN-PEREZ
-
Aplicacións dun sistema de análises de perigos e control de puntos críticos (HACCP) á nivel das explotacións de vacún leiteiro
EDUARDO YUS RESPALDIZA
2005
2004
-
Influencia del tratamiento culinario en la calidad nutricional y sensorial de una salazón cárnica: lacón gallego. Desarrollo de un producto cocinado listo para consumir
ANGEL COBOS GARCIA
-
Influencia do tratamento culinario na calidade nutricional e sensorial da salazón cárnica: Lacón gallego. Desenvolvemento dun producto cocinado listo para consumir
ANGEL COBOS GARCIA
2003
2002
2001
2000
-
As lipoproteínas dos sueros de quesería: separación e aplicación na elaboración de productos lácteos
ANGEL COBOS GARCIA
-
Proyecto POLIFEMO
JUAN FRANCISCO MENDEZ DONEGA