Publicacións (70) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2021

  1. Pigs Breeds, Production, Meat Quality and Market: An Overview

    Pork: Meat Quality and Processed Meat Products (CRC Press), pp. 1-32

2017

  1. Efecto de la inclusión de castaña en la formulación de piensos sobre calidad de la canal y la carne de cerdo industrial

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 113, Núm. 1, pp. 36-51

2016

  1. Herpesvirus bovino tipo 4 en la reproducción bovina

    Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 194, pp. 14-16

  2. Effect of the amount of chestnuts in the diet of Celta pigs on the fatty acid profile of dry-cured lacon

    Grasas y aceites, Vol. 67, Núm. 1, pp. 9

2014

  1. Developments in the fermentation process and quality improvement strategies for mead production

    Molecules, Vol. 19, Núm. 8, pp. 12577-12590

  2. Use of propolis in the sanitization of lettuce

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 15, Núm. 7, pp. 12243-12257

  3. Performance of crossbreed fattened calves in commercial farms in Spain

    Journal of Animal and Plant Sciences, Vol. 24, Núm. 3, pp. 722-729

2011

  1. Study of organic honey from the northeast of Portugal

    Molecules, Vol. 16, Núm. 7, pp. 5374-5386

  2. Morphological traits in Portuguese Bordaleira de Entre Douro e Minho sheep: Divergence of the breed

    Animal Production Science, Vol. 51, Núm. 7, pp. 635-641

  3. Cryopreservation of semen of celta breed boars

    Indian Veterinary Journal, Vol. 88, Núm. 7, pp. 28-29

  4. Análisis de componentes principales de caracteres tipo en reproductores de la raza porcina celta

    Archivos de zootecnia, Vol. 60, Núm. 231, pp. 361-364