Estudio comparativo de las características físico-químicas, nutricionales y microscópicas de tomate (Licopersicon Esculentum Mill.) procedente de cultivo ecológico y convencional, en fresco y tras la obtención de triturados, y de diferentes derivados comerciales de tomate

  1. Ordoñez Santos, Luis Eduardo
Dirixida por:
  1. María Ángeles Romero Rodríguez Director
  2. María Lourdes Vázquez Odériz Director
  3. Enrique Arbones Maciñeira Director

Universidade de defensa: Universidade de Santiago de Compostela

Ano de defensa: 2006

Departamento:
  1. Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía

Tipo: Tese

Resumo

Tres variedades de tomate (Lycopersicon esculentum Mill.): Rede Spring, Lladó e Antillas, cultivados en forma convencional e ecolóxica, analizáronse neste estudo co obxectivo de coñecer o efecto da variedade e tipo de cultivo sobre as propiedades fisicoquímicas, nutricionais e microscópicas.