Fakultät
Facultade de Ciencias
Publikationen (49) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
2006
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Cyclometallated thiosemicarbazone palladium(II) compounds: The first crystal and molecular structures of mononuclear complexes with a η
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-diphosphine ligand
Journal of Organometallic Chemistry, Vol. 691, Núm. 12, pp. 2721-2733
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A polymorphism in the EAAT2 promoter is associated with higher glutamate concentrations and higher frequency of progressing stroke
Journal of Experimental Medicine, Vol. 203, Núm. 3, pp. 711-717
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Acrylic/cyclodextrin hydrogels with enhanced drug loading and sustained release capability
International Journal of Pharmaceutics, Vol. 312, Núm. 1-2, pp. 66-74
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Aspectos físico-químicos de la carne de conejo. Efecto del envasado en atmósfera modificada
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 119
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Aspectos físico-químicos y lipidicos del lacón gallego con indicación geográfica protegida: comparación entre industrias elaboradoras
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 373, pp. 108-109
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CT and MR imaging findings in methanol intoxication
American Journal of Neuroradiology, Vol. 27, Núm. 2, pp. 452-454
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Calorimetric study of the system clorhydrate of chitosan/glutaraldehyde(1, 5-pentanedial)
Journal of Applied Polymer Science, Vol. 100, Núm. 4, pp. 3297-3301
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Cambios en el ph y color de la canal de conejo durante el envasado en atmósfera modificada
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 84-85
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Common virulence factors and genetic relationships between O18:K1:H7 Escherichia coli isolates of human and avian origin
Journal of Clinical Microbiology, Vol. 44, Núm. 10, pp. 3484-3492
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Determinación de cobre en aguardientes de orujo por espectrometría de absorción atómica con atomización electrotérmica (ETAAS)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 76-77
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Determination and antioxidant activity evaluation of etodolac, an anti-inflammatory drug, by sequential injection analysis
Analytica Chimica Acta, Vol. 573-574, pp. 371-375
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Efecto del envasado en atmósfera modificada en la composición lípida de la carne de conejo
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 88-89
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Effect of cooking on enrofloxacin residues in chicken tissue
Food Additives and Contaminants, Vol. 23, Núm. 10, pp. 988-993
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Effect of formulation variables on the prediction of release from microparticles with experimental design
Journal of Applied Polymer Science, Vol. 102, Núm. 5, pp. 4546-4553
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Effects of different pre-freezing blanching procedures on the physicochemical properties of Brassica rapa leaves (Turnip Greens, Grelos)
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 9, pp. 1067-1072
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Empleo de modificadores permanentes para la determinación de plomo en aguardiente en orujo por ETAAS
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 78-79
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Escherichia coli O157 and non-O157 Shiga toxin-producing Escherichia coli in fecal samples of finished pigs at slaughter in Switzerland
Journal of Food Protection, Vol. 69, Núm. 2, pp. 260-266
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High blood pressure and inflammation are associated with poor prognosis in lacunar infarctions
Cerebrovascular Diseases, Vol. 22, Núm. 2-3, pp. 123-129
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Hyperthermia is a surrogate marker of inflammationmediated cause of brain damage in acute ischaemic stroke
Journal of Internal Medicine, Vol. 260, Núm. 4, pp. 343-349
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Identificación de tintas en documentos: emulando aos CSI
Boletín das ciencias, Año 19, Núm. 61, pp. 43-44