Publicacións (49) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2006

  1. Cyclometallated thiosemicarbazone palladium(II) compounds: The first crystal and molecular structures of mononuclear complexes with a η 1 -diphosphine ligand

    Journal of Organometallic Chemistry, Vol. 691, Núm. 12, pp. 2721-2733

  2. A polymorphism in the EAAT2 promoter is associated with higher glutamate concentrations and higher frequency of progressing stroke

    Journal of Experimental Medicine, Vol. 203, Núm. 3, pp. 711-717

  3. Acrylic/cyclodextrin hydrogels with enhanced drug loading and sustained release capability

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 312, Núm. 1-2, pp. 66-74

  4. Aspectos físico-químicos de la carne de conejo. Efecto del envasado en atmósfera modificada

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 119

  5. Aspectos físico-químicos y lipidicos del lacón gallego con indicación geográfica protegida: comparación entre industrias elaboradoras

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 373, pp. 108-109

  6. CT and MR imaging findings in methanol intoxication

    American Journal of Neuroradiology, Vol. 27, Núm. 2, pp. 452-454

  7. Calorimetric study of the system clorhydrate of chitosan/glutaraldehyde(1, 5-pentanedial)

    Journal of Applied Polymer Science, Vol. 100, Núm. 4, pp. 3297-3301

  8. Cambios en el ph y color de la canal de conejo durante el envasado en atmósfera modificada

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 84-85

  9. Common virulence factors and genetic relationships between O18:K1:H7 Escherichia coli isolates of human and avian origin

    Journal of Clinical Microbiology, Vol. 44, Núm. 10, pp. 3484-3492

  10. Determinación de cobre en aguardientes de orujo por espectrometría de absorción atómica con atomización electrotérmica (ETAAS)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 76-77

  11. Determination and antioxidant activity evaluation of etodolac, an anti-inflammatory drug, by sequential injection analysis

    Analytica Chimica Acta, Vol. 573-574, pp. 371-375

  12. Efecto del envasado en atmósfera modificada en la composición lípida de la carne de conejo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 88-89

  13. Effect of cooking on enrofloxacin residues in chicken tissue

    Food Additives and Contaminants, Vol. 23, Núm. 10, pp. 988-993

  14. Effect of formulation variables on the prediction of release from microparticles with experimental design

    Journal of Applied Polymer Science, Vol. 102, Núm. 5, pp. 4546-4553

  15. Effects of different pre-freezing blanching procedures on the physicochemical properties of Brassica rapa leaves (Turnip Greens, Grelos)

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 9, pp. 1067-1072

  16. Empleo de modificadores permanentes para la determinación de plomo en aguardiente en orujo por ETAAS

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 78-79

  17. Escherichia coli O157 and non-O157 Shiga toxin-producing Escherichia coli in fecal samples of finished pigs at slaughter in Switzerland

    Journal of Food Protection, Vol. 69, Núm. 2, pp. 260-266

  18. High blood pressure and inflammation are associated with poor prognosis in lacunar infarctions

    Cerebrovascular Diseases, Vol. 22, Núm. 2-3, pp. 123-129

  19. Hyperthermia is a surrogate marker of inflammationmediated cause of brain damage in acute ischaemic stroke

    Journal of Internal Medicine, Vol. 260, Núm. 4, pp. 343-349

  20. Identificación de tintas en documentos: emulando aos CSI

    Boletín das ciencias, Año 19, Núm. 61, pp. 43-44