Facultade de Ciencias
Facultad
JORGE
BARROS VELAZQUEZ
Catedrático de universidade
Publicacións nas que colabora con JORGE BARROS VELAZQUEZ (13)
2010
-
Crise e seguridade alimentaria
Economía pesqueira: Achegas desde un curso universitario (Sotelo Blanco), pp. 539-557
2008
-
Antimicrobial resistance in Enterobacteriaceae strains isolated from organic chicken, conventional chicken and conventional turkey meat: A comparative survey
Food Control, Vol. 19, Núm. 4, pp. 412-416
-
Antimicrobial resistance in Escherichia coli strains isolated from organic and conventional pork meat: A comparative survey
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 3, pp. 371-375
-
Evolution of resistance in poultry intestinal Escherichia coli during three commonly used antimicrobial therapeutic treatments in poultry
Poultry Science, Vol. 87, Núm. 8, pp. 1643-1648
2006
-
Resistencia a antimicrobianos en bacterias presentes en la carne de pollo
Alimentación, equipos y tecnología, Año 25, Núm. 211, pp. 70-75
2005
-
Efecto del tiempo de maduración en canal sobre la calidad fisio-química y microbiológica de la carne de ternera envasada al vacío en segunda piel
Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 204, pp. 67-72
-
Evaluation of Chromocult® enterococci agar for the isolation and selective enumeration of Enterococcus spp. in broilers
Letters in Applied Microbiology, Vol. 41, Núm. 2, pp. 153-156
2004
-
Shelf life extension of beef retail cuts subjected to an advanced vacuum skin packaging system
European Food Research and Technology, Vol. 218, Núm. 2, pp. 118-122
2003
-
Análisis de la contaminación fúngica y potencial presencia de aflatoxinas en alimentos "étnicos"
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 343, pp. 31-36
-
Microbiological and Physicochemical Properties of Fresh Retail Cuts of Beef Packaged under an Advanced Vacuum Skin System and Stored at 4°C
Journal of Food Protection, Vol. 66, Núm. 11, pp. 2085-2092
2002
-
Comparison of extraction methods for the recovery, amplification and species-specific analysis of DNA from bone and bone meals
Electrophoresis, Vol. 23, Núm. 7-8, pp. 1005-1012
-
Direct chemiluminescent immunodetection of proteins in agarose gels
Electrophoresis, Vol. 23, Núm. 7-8, pp. 979-984
-
La seguridad alimentaria en España: Crisis alimentarias.
Profesión veterinaria, Vol. 14, Núm. 54, pp. 6-12