Publicacións (33) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1991

  1. A problem for buffer buffs

    Journal of Chemical Education, Vol. 68, Núm. 2, pp. 141

  2. Algunos parámetros físico-químicos de la grasa del polen apícola

    Grasas y aceites, Vol. 42, Núm. 2, pp. 148-150

  3. Application of a poly(dithiocarbamate) resin with macroreticular support to the determination of trace amounts of cadmium and lead in non-saline waters

    The Analyst, Vol. 116, Núm. 10, pp. 1033-1035

  4. Chemical modifiers in the determination of molybdenum in human serum by electrothermal atomic absorption spectrometry

    Fresenius' Journal of Analytical Chemistry, Vol. 340, Núm. 4, pp. 265-268

  5. Comparative Study of Sample Preparation Methods for Zn, Fe and Cu Determination in Mussels by Flame Atomic Absorption Spectrometry

    Analytical Letters, Vol. 24, Núm. 12, pp. 2277-2292

  6. Cyclodextrins as modifiers of the luminescence characteristics of aflatoxins

    Analytica Chimica Acta, Vol. 255, Núm. 2, pp. 343-350

  7. Determinación de fósforo total en frutas y hortalizas cultivadas en Galicia

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 224, pp. 31-34

  8. Determinación de plomo en cerveza por espectrofotometría de absorción atómica con atomización electrotérmica

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 223, pp. 59-62

  9. Determinación de sodio y calcio en frutas y hortalizas por espectrofotometría de absorción atómica

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 222, pp. 53-56

  10. Determination of Copper(II) with MEDTA Using Ultraviolet Spectrophotometry (Methylethylenediaminetetraacetic Acid)

    Bulletin des Sociétés Chimiques Belges, Vol. 100, Núm. 3, pp. 191-192

  11. Discriminant analysis of pollen spectra of Basque Country (northern Spain) honeys

    Journal of Apicultural Research, Vol. 30, Núm. 3-4, pp. 162-167

  12. Effect of different physico-chemical conditions on malolactic fermentation of four Lactobacillus plantarum wild strains isolated from wines of northwestern Spain

    Biotechnology Letters, Vol. 13, Núm. 11, pp. 781-786

  13. Effect of l-malate, d-glucose and l-lactate on malolactic fermentation and growth of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus curvatus wild strains isolated from wine

    Journal of Fermentation and Bioengineering, Vol. 71, Núm. 5, pp. 363-366

  14. Effects of temperature and salinity on the dinoflagellate alexandrium lusitanicum. I. cell volume, cell concentrations in the culture and cellular composition

    Environmental Technology (United Kingdom), Vol. 12, Núm. 11, pp. 997-1005

  15. Elementos traza en leche natural de vaca

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 226, pp. 45-48

  16. Enfermedades infecciosas de los conejos (Y II): rinitis,pasterelosis y enterotoxiemias

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 293, pp. 37-40

  17. Estudio comparativo de la determinación de calcio en diversos tipos de leche por espectrofotometría de absorción atómica después de distintos tratamientos de la muestra

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 221, pp. 23-25

  18. Evaluation of gas chromatographic columns for the determination of methylmercury in aqueous head space extracts from biological samples

    Journal of Chromatography A, Vol. 586, Núm. 2, pp. 329-340

  19. Improvement of the alcoholic fermentation of grape juice with mixed cultures of Saccharomyces cerevisiae wild strains. Negative effect of Kloeckera apiculata

    World Journal of Microbiology & Biotechnology, Vol. 7, Núm. 4, pp. 485-489

  20. Investigación de residuos de yodoforos y compuestos de amonio cuaternario en leche de vaca

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 222, pp. 27-28