Departamento
Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía
Capítulos de libro (7) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2013
-
An overview of the analytical methods to determine ascorbic acid in foodstuffs
Vitamnin C Dietary Sources, Technology, Daily Requirements and Symptons of Deficiency. (Nova Science Publishers, Inc. New York), pp. 31-45
-
Analysis of Natural Toxins
Liquid Chromatography: Applications (Elsevier Inc.), pp. 411-430
-
Marine Toxins Analysis
Handbook of Water Analysis: Third Edition (CRC Press), pp. 153-162
-
Nonaromatic organic acids of honeys
Pot-Honey: A Legacy of Stingless Bees (Springer New York), pp. 447-458
-
Photochemical behavior of UV filter combinations
Cosmetics: Types, Allergies and Applications (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 37-68
-
Procedimiento de mejora de las clases prácticas en una asignatura sobre técnicas analíticas
Retos y perspectivas en la enseñanza de las ciencias (Educación Editora), pp. 205-209
-
Speciation and bioavailability of iodine in edible seaweed
Speciation Studies in Soil, Sediment and Environmental Samples (CRC Press), pp. 513-526