
MARIA JESUS
SAINZ OSES
Profesora titular de universidad
Publicaciones (119)
2022
-
Occurrence of mycotoxins and mycotoxigenic fungi in silage from the north of Portugal at feed-out
International Journal of Food Microbiology, Vol. 365
2021
-
Multianalyte method for the determination of regulated, emerging and modified mycotoxins in milk: QuEChERS extraction followed by UHPLC–MS/MS analysis
Food Chemistry, Vol. 356
-
Multi-detection method for mycotoxins with a modified QuEChERS extraction in feed and development of a simple detoxification procedure
Animal Feed Science and Technology, Vol. 272
2020
-
Magnetic nanostructures for marine and freshwater toxins removal
Chemosphere, Vol. 256
-
El cancro del castaño: estado actual de la enfermedad y de su control mediante transmisión de hipovirulencia
Foresta, Núm. 78, pp. 108-114
2019
-
Toxins | neurotoxins
Encyclopedia of Analytical Science (Elsevier), pp. 141-147
-
Historia de la camelia en la jardinería gallega
Xardinería e Paisaxismo en Galicia: recursos e novos enfoques (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 89-106
-
A QuEChERS based extraction procedure coupled to UPLC-MS/MS detection for mycotoxins analysis in beer
Food Chemistry, Vol. 275, pp. 703-710
2018
-
Isolation, characterization, and identification of mycotoxin-producing fungi
Environmental Toxicology (De Gruyter), pp. 202-245
-
Salt effect of dehydrated broiler litter on organic lettuce
Biological Agriculture and Horticulture, Vol. 34, Núm. 2, pp. 107-119
-
Pilidium lythri Is Associated with Bunch Rot of Grapevine (Vitis vinifera)
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 69, Núm. 4, pp. 410-416
-
Detection of new emerging type-A trichothecenes by untargeted mass spectrometry
Talanta, Vol. 178, pp. 37-42
2017
-
Impact of global warming on mycotoxins
Current Opinion in Food Science, Vol. 18, pp. 76-81
-
Efectos de la aplicación de fertilizantes orgánicos sobre el contenido en materia orgánica y nitrógeno del suelo en praderas en Galicia
Renaturalización vs. Ruralización
-
Papel de las micorrizas arbusculares en la protección de la vid frente a la podredumbre blanca radicular
Control biológico de enfermedades vegetales (Phytoma-España), pp. 100-107
-
Control biológico del chancro del castaño
Control biológico de enfermedades vegetales (Phytoma-España), pp. 194-201
-
Analysis of natural toxins by liquid chromatography
Liquid Chromatography: Applications: Second Edition (Elsevier Inc.), pp. 479-514
-
Posibilidades de control de la podredumbre blanca radicular en vid
Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 288, pp. 78-79
-
Estiércol de pollo peletizado: potencial fertilizante inmediato y residual en cultivo de lechuga
Recursos rurais: revista oficial do Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvemento Rural ( IBADER ), Núm. 13, pp. 55-62
-
Efectos en suelo y fruto de la fertilización de pimiento con estiércol de pollo peletizado
Recursos rurais: revista oficial do Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvemento Rural ( IBADER ), Núm. 13, pp. 47-53