RAMON FELIPE
MOREIRA MARTINEZ
Catedrático de universidad
Proyectos vigentes
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CONSOLIDACIÓN E ESTRUTURACIÓN 2024 GPC GI-1618 - Tecnoloxías para o Desenvolvemento de Bioproductos Industriais - TIDB
RAMON FELIPE MOREIRA MARTINEZ
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Formulación, caracterizacióne produción de dispersións coloidais en base auga de combinacións poliméricas conpropiedades barreira para a substitución de plásticos dun só uso en envases alimentarios”
RAMON FELIPE MOREIRA MARTINEZ
Proyectos finalizados
2022
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Designing a functional rice muffin formulated with prebiotic oligosaccharides and sugar reduction
RAMON FELIPE MOREIRA MARTINEZ
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Aislamiento y caracterización de florotaninos como antioxidantes, agentes de entrecruzamiento e inhibidores enzimáticos en materialesamiláceos - RETOS 2018
RAMON FELIPE MOREIRA MARTINEZ, JORGE SINEIRO TORRES
2021
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CONSOLIDACIÓN 2019 GPC GI-1618 Tecnoloxías para o Desenvolvemento de Bioproductos Industriais - TIBD
RAMON FELIPE MOREIRA MARTINEZ
2018
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Consolidación e estruturación - 2016 GPC GI-1618 Tecnoloxías para o desenvolvemento de bioproductos industriais
RAMON FELIPE MOREIRA MARTINEZ
2016
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Obtención de productos sin gluten enriquecidos con alga micronizada y con extractos de actividad antioxidante: influencia de los procesos térmicos. - EXCELENCIA 2013
RAMON FELIPE MOREIRA MARTINEZ, JORGE SINEIRO TORRES
2013
2010
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Evolución de las Propiedades Fisicoquimicas de Sistemas con Alto Contenido de Almidon Obtenidos en Procesos de Secado Osmótico-Convectivos y Caracterización Reólogica de sus Mezclas con Agua
RAMON FELIPE MOREIRA MARTINEZ
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Consolidación e estruturación das unidades de investigación do sistema galego de I+D+I. Grupos de investigación
FRANCISCO CHENLO ROMERO
2009
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Prodution and characterization of biofilms obtained from domestic starches and carrageenans for food and non food applications
RAMON FELIPE MOREIRA MARTINEZ
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Consolidación e estruturación de unidades de investigación (GI1618)
FRANCISCO CHENLO ROMERO
2007
2006
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Procesos osmótico-convectivos para a deshidratación de alimentos: Optimización secuencial
FRANCISCO CHENLO ROMERO
2005
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Procesos osmótico-convectivos para la deshidratación de alimentos:optimización secuencial
FRANCISCO CHENLO ROMERO
2001
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Alteracións na interfase gas-líquido por ondas e/ou partículas para a exaltación da absorción.
FRANCISCO CHENLO ROMERO