Publicacións (138) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2005

  1. 3-D expression of relief in Landsat Thematic Mapper and SPOT P images

    Optical Engineering, Vol. 44, Núm. 4, pp. 1-5

  2. A comparison between mitochondrial DNA and the ribosomal internal transcribed regions in prospecting for cryptic species of platyhelminth parasites

    Parasitology, Vol. 131, Núm. 6, pp. 839-846

  3. A novel O-serotype in Tenacibaculum maritimum strains isolated from cultured sole (Solea senegalensis)

    Bulletin of the European Association of Fish Pathologists, Vol. 25, Núm. 2, pp. 70-74

  4. A review of the main bacterial fish diseases in mariculture systems

    Aquaculture, Vol. 246, Núm. 1-4, pp. 37-61

  5. A stochastic height-diameter model for maritime pine ecoregions in Galicia (northwestern Spain)

    Annals of Forest Science, Vol. 62, Núm. 5, pp. 455-465

  6. Acidosis crónica en terneros: nuevas pautas de prevención

    Producción animal, Vol. 20, Núm. 216, pp. 4-15

  7. Adiciones corológicas a la flora bentónica marina del norte de la Península Ibérica

    NACC: Nova acta científica compostelana. Bioloxía, Núm. 14, pp. 83-88

  8. Adsorción y desorción de potasio en suelos de Galicia (España) desarrollados sobre distintos materiales de partida

    Edafología, Vol. 12, Núm. 3, pp. 173-185

  9. Afecciones de la columna vertebral toracolumbar

    Pequeños Animales, Vol. 10, Núm. 57, pp. 20-34

  10. Algas doceacuícolas nos ríos da Galiza

    Adega cadernos, Núm. 15, pp. 5-14

  11. Analysis of dynamic discharge pressures in cylindrical slender silos with a flat bottom or with a hopper: Comparison with eurocode 1

    Biosystems Engineering, Vol. 91, Núm. 3, pp. 335-348

  12. Analysis of nitrogen fractions in silage by near-infrared spectroscopy

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 5, pp. 1374-1378

  13. Antimicrobial resistance of Shiga toxin (verotoxin)-producing Escherichia coli O157:H7 and non-O157 strains isolated from humans, cattle, sheep and food in Spain

    Research in Microbiology, Vol. 156, Núm. 7, pp. 793-806

  14. Análisis físico-químico y caracterizaciuón lipídica de tres de las principales variedades comercializadas de café

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 365, pp. 54-62

  15. Aplicaciones de la genética para la mejora de la acuicultura

    Boletín. Instituto Español de Oceanografía, Vol. 21, Núm. 1, pp. 225-238

  16. Aplicaciones del procesado de alimentos por alta presión.

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 5, pp. 343-352

  17. Application of aluminium toxicity indices to soils under various forest species

    Forest Ecology and Management, Vol. 211, Núm. 3, pp. 227-239

  18. Artificial neural networks as a useful tool to predict the risk level of Betula pollen in the air

    International Journal of Biometeorology, Vol. 49, Núm. 5, pp. 310-316

  19. Assessment of initial stages of Maillard reaction in dehydrated onion and garlic samples

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 23, pp. 9078-9082

  20. Association of hepatitis A virus infection with allergic sensitization in a population with high prevalence of hepatitis A virus exposure

    Allergy: European Journal of Allergy and Clinical Immunology, Vol. 60, Núm. 1, pp. 98-103