Publicacións (48) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2001

  1. (Liquid + liquid) equilibria of (tert-amyl ethyl ether + ethanol + water) at several temperatures

    Journal of Chemical Thermodynamics, Vol. 33, Núm. 2, pp. 139-146

  2. Activation energies for the epoxy system BADGE n = 0/m-XDA obtained using data from thermogravimetric analysis

    Journal of Applied Polymer Science, Vol. 80, Núm. 5, pp. 776-782

  3. Advanced monitoring and control of anaerobic wastewater treatment plants: Diagnosis and supervision by a fuzzy-based expert system

    Water Science and Technology

  4. Authentication of Galician (N.W. Spain) quality brand potatoes using metal analysis. Classical pattern recognition techniques versus a new vector quantization-based classification procedure

    Analyst, Vol. 126, Núm. 12, pp. 2186-2193

  5. Book of abstracts

    Servicio de Publicaciones e Intercambio Científico

  6. Calculation of forest biomass indices as a tool to fight forest fires

    Thermochimica Acta, Vol. 378, Núm. 1-2, pp. 9-25

  7. Calorimetry, tool in health and eviromental studies: book of abstracts

    Servicio de Publicaciones e Intercambio Científico

  8. Cambios en la composición química durante la elaboración del lacón gallego

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 320, pp. 49-50

  9. Characterization of Galician (N.W. Spain) quality brand potatoes: A comparison study of several pattern recognition techniques

    Analyst, Vol. 126, Núm. 1, pp. 97-103

  10. Composición química y de ácidos grasos de la carne de pollo "extra" y "de corral"

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 322, pp. 45-50

  11. Cure kinetics of diglycidylether of bisphenol A-ethylenediamine revisited using a mechanistic model

    Journal of Applied Polymer Science, Vol. 82, Núm. 9, pp. 2319-2325

  12. Curing kinetic of the epoxy system BADGE n = 0/1,2 DCH by Fourier Transform Infrared Spectroscopy (FTIR)

    Journal of Applied Polymer Science, Vol. 82, Núm. 13, pp. 3366-3372

  13. Densidades de disoluciones acuosas binarias y ternarias que incluyen monoetanolamina, dietanolamina y 2-amino-2 metil-1-propanol

    Informacion Tecnologica, Vol. 12, Núm. 3, pp. 189-192

  14. Determination of calorific values of forest waste biomass by static bomb calorimetry

    Thermochimica Acta, Vol. 371, Núm. 1-2, pp. 23-31

  15. Determination of selenium in infant formulas whey fractions by SEC-HPLC-HG-ETAAS

    Journal of analytical atomic spectrometry, Vol. 16, Núm. 2, pp. 188-193

  16. Efecto de la adición de proteasas en el proceso madurativo de los embutidos crudos curados

    Madrid : Universidad Complutense de Madrid, Vicerrectorado de Extensión Universitaria, [2001]

  17. Empleo de la diálisis difásica y de la espectrometría de masas en tándem para la determinación de 17a-etinilestradiol presente en el pelo de terneros tratados

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 327, pp. 25-30

  18. Energetic evaluation of biomass originating from forest waste by bomb calorimetry

    Journal of Thermal Analysis and Calorimetry

  19. Especies del grupo fluorescente de pseudomonas presentes en el queso de arzúa

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 323, pp. 87-89

  20. Evaluación del estado higiénico-sanitario del queso de Cebrero

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 323, pp. 83-86