Fakultät
Facultade de Ciencias
Buchkapitel (7) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
2019
-
Analysis and metabolomics of carotenoids
Carotenoids: Properties, Processing and Applications (Elsevier), pp. 189-222
-
Carcass Characteristics, Meat Quality and Nutritional Profile of Pheasant, Quail and Guinea Fowl
More than Beef, Pork and Chicken - The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet (Springer International Publishing), pp. 269-311
-
Estudio de presencia de fármacos de aguas en la Ría de Vigo en proyecto de indicadores de HABs con imágenes de Séntinel
Bioauga: Red Gallega de Biorremediación y Energía del Agua (Tórculo), pp. 21-31
-
Estudio preliminar de la presencia de fármacos y elementos tóxicos en aguas de pozo del norte de Galicia
Bioauga: Red Gallega de Biorremediación y Energía del Agua (Tórculo), pp. 33-44
-
Green technologies for food processing: Principal considerations
Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds (Elsevier), pp. 55-103
-
Proteins and amino acids
Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds (Elsevier), pp. 139-169
-
Toxins | neurotoxins
Encyclopedia of Analytical Science (Elsevier), pp. 141-147