Facultad
Facultade de Ciencias
Capítulos de libro (9) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2022
-
Chapter 13: Effect of Dietary Fat on Gut Microbiota
Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 308-331
-
Control das fariñas obtidas de trigo " Caaveiro " ecolóxico e convencional
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 75-92
-
Control dos pans obtidos a partir de fariña ‘Caaveiro’ producida en ecolóxico e convencional
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 93-106
-
Do campo á mesa na produción de pan galego nun contexto agroecolóxico
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 7-32
-
Fat-soluble vitamins (A, E, D, and K)
Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends (Elsevier Inc.), pp. 207-229
-
Fármacos que actúan sobre receptores de péptidos opioides
Farmacología veterinaria: fundamentos y aplicaciones terapéuticas (Editorial Médica Panamericana), pp. 213-226
-
Los estudios de química en Lugo
Cuestión de química: Cien años de estudios de Química en la Universidad de Santiago de Compostela (1922-2022) (Universidade de Santiago de Compostela), pp. 289-324
-
Probiotics and human gut microbiota modulation
Probiotics for Human Nutrition in Health and Disease (Elsevier), pp. 199-230
-
Quantitative proteomics by mass spectrometry in food science
Food Proteomics: Technological Advances, Current Applications and Future Perspectives (Elsevier), pp. 15-48