Capítulos de libro (8) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2022

  1. Chapter 13: Effect of Dietary Fat on Gut Microbiota

    Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 308-331

  2. Control das fariñas obtidas de trigo " Caaveiro " ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 75-92

  3. Control dos pans obtidos a partir de fariña ‘Caaveiro’ producida en ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 93-106

  4. Do campo á mesa na produción de pan galego nun contexto agroecolóxico

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 7-32

  5. Fat-soluble vitamins (A, E, D, and K)

    Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends (Elsevier Inc.), pp. 207-229

  6. Los estudios de química en Lugo

    Cuestión de química: Cien años de estudios de Química en la Universidad de Santiago de Compostela (1922-2022) (Universidade de Santiago de Compostela), pp. 289-324

  7. Probiotics and human gut microbiota modulation

    Probiotics for Human Nutrition in Health and Disease (Elsevier), pp. 199-230

  8. Quantitative proteomics by mass spectrometry in food science

    Food Proteomics: Technological Advances, Current Applications and Future Perspectives (Elsevier), pp. 15-48