Departamento
Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía
Artigos (32) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
1991
-
A problem for buffer buffs
Journal of Chemical Education, Vol. 68, Núm. 2, pp. 141
-
Algunos parámetros físico-químicos de la grasa del polen apícola
Grasas y aceites, Vol. 42, Núm. 2, pp. 148-150
-
Application of a poly(dithiocarbamate) resin with macroreticular support to the determination of trace amounts of cadmium and lead in non-saline waters
The Analyst, Vol. 116, Núm. 10, pp. 1033-1035
-
Chemical modifiers in the determination of molybdenum in human serum by electrothermal atomic absorption spectrometry
Fresenius' Journal of Analytical Chemistry, Vol. 340, Núm. 4, pp. 265-268
-
Comparative Study of Sample Preparation Methods for Zn, Fe and Cu Determination in Mussels by Flame Atomic Absorption Spectrometry
Analytical Letters, Vol. 24, Núm. 12, pp. 2277-2292
-
Cyclodextrins as modifiers of the luminescence characteristics of aflatoxins
Analytica Chimica Acta, Vol. 255, Núm. 2, pp. 343-350
-
Determinación de fósforo total en frutas y hortalizas cultivadas en Galicia
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 224, pp. 31-34
-
Determinación de plomo en cerveza por espectrofotometría de absorción atómica con atomización electrotérmica
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 223, pp. 59-62
-
Determinación de sodio y calcio en frutas y hortalizas por espectrofotometría de absorción atómica
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 222, pp. 53-56
-
Determination of Copper(II) with MEDTA Using Ultraviolet Spectrophotometry (Methylethylenediaminetetraacetic Acid)
Bulletin des Sociétés Chimiques Belges, Vol. 100, Núm. 3, pp. 191-192
-
Discriminant analysis of pollen spectra of Basque Country (northern Spain) honeys
Journal of Apicultural Research, Vol. 30, Núm. 3-4, pp. 162-167
-
Effect of different physico-chemical conditions on malolactic fermentation of four Lactobacillus plantarum wild strains isolated from wines of northwestern Spain
Biotechnology Letters, Vol. 13, Núm. 11, pp. 781-786
-
Effect of l-malate, d-glucose and l-lactate on malolactic fermentation and growth of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus curvatus wild strains isolated from wine
Journal of Fermentation and Bioengineering, Vol. 71, Núm. 5, pp. 363-366
-
Effects of temperature and salinity on the dinoflagellate alexandrium lusitanicum. I. cell volume, cell concentrations in the culture and cellular composition
Environmental Technology (United Kingdom), Vol. 12, Núm. 11, pp. 997-1005
-
Elementos traza en leche natural de vaca
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 226, pp. 45-48
-
Enfermedades infecciosas de los conejos (Y II): rinitis,pasterelosis y enterotoxiemias
Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 293, pp. 37-40
-
Estudio comparativo de la determinación de calcio en diversos tipos de leche por espectrofotometría de absorción atómica después de distintos tratamientos de la muestra
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 221, pp. 23-25
-
Evaluation of gas chromatographic columns for the determination of methylmercury in aqueous head space extracts from biological samples
Journal of Chromatography A, Vol. 586, Núm. 2, pp. 329-340
-
Improvement of the alcoholic fermentation of grape juice with mixed cultures of Saccharomyces cerevisiae wild strains. Negative effect of Kloeckera apiculata
World Journal of Microbiology & Biotechnology, Vol. 7, Núm. 4, pp. 485-489
-
Investigación de residuos de yodoforos y compuestos de amonio cuaternario en leche de vaca
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 222, pp. 27-28