Departamento de Enxeñaría Química
Departamento
Susana
García Torres
Publicacións nas que colabora con Susana García Torres (8)
2022
-
Assessment of caspase activity in post mortem muscle as a way to explain characteristics of DFD beef
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 111
-
Impacto del modo de transporte al matadero (mezcla o no mezcla con animales extraños) de terneros de las razas Asturiana de los Valles y Retinta en los atributos físico-químicos y organolépticos de carne madurada. Aceptabilidad y preferencia de los consumidores
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 118, Núm. 2, pp. 213-238
-
Use of Near-Infrared Spectroscopy to Discriminate DFD Beef and Predict Meat Quality Traits in Autochthonous Breeds
Foods, Vol. 11, Núm. 20
2021
-
Assessment of stress by serum biomarkers in calves and their relationship to ultimate ph as an indicator of meat quality
Animals, Vol. 11, Núm. 8
-
Caspase activity in post mortem muscle and its relation to cattle handling practices
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 101, Núm. 15, pp. 6258-6264
-
Perfil sensorial de la carne de vacuno de la raza Retinta procedente de dos sistemas de producción durante la maduración
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 117, Núm. 5, pp. 513-531
2020
2019
-
Search for proteomic biomarkers related to bovine pre-slaughter stress using liquid isoelectric focusing (OFFGEL) and mass spectrometry
Journal of Proteomics, Vol. 198, pp. 59-65