MARIA ANGELES
GARCIA FERNANDEZ
Researcher in the period 1999-2024
Publications by the researcher in collaboration with MARIA ANGELES GARCIA FERNANDEZ (75)
2021
-
Natural radioactivity and total K content in wild-growing or cultivated edible mushrooms and soils from Galicia (NW, Spain)
Environmental Science and Pollution Research, Vol. 28, Núm. 38, pp. 52925-52935
2019
-
Selenium intake from tuna in Galicia (Spain): Health risk assessment and protective role against exposure to mercury and inorganic arsenic
Science of the Total Environment, Vol. 694
2018
-
Arsenic, cadmium and lead in fresh and processed tuna marketed in Galicia (NW Spain): Risk assessment of dietary exposure
Science of the Total Environment, Vol. 627, pp. 322-331
2017
2016
-
Cadmium in edible mushrooms from NW Spain: Bioconcentration factors and consumer health implications
Food and Chemical Toxicology, Vol. 88, pp. 13-20
-
Total mercury in fresh and processed tuna marketed in Galicia (NW Spain) in relation to dietary exposure
Environmental Science and Pollution Research, Vol. 23, Núm. 24, pp. 24960-24969
2015
-
Radiocaesium activity concentrations in macrofungi from Galicia (NW Spain): Influence of environmental and genetic factors
Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol. 115, pp. 152-158
2014
-
Aplicación de recursos web institucionales en la formación del estudiante de veterinaria en los aspectos legales de la profesión
I Congreso VetDoc de Docencia Veterinaria: Lugo, 5 y 6 de septiembre de 2014
-
Estudo toxicolóxico de nitratos, nitritos e nitrosaminas
Servicio de Publicaciones = Servizo de Publicacións
-
Presencia de arsénico en hongos comestibles, complementos alimenticios de ellos y sustratos de crecimiento en Galicia: repercusiones alimentarias
Revista de Salud Ambiental, Vol. 14, Núm. 2, pp. 114-121
-
Total contents of arsenic and associated health risks in edible mushrooms, mushroom supplements and growth substrates from Galicia (NW Spain)
Food and Chemical Toxicology, Vol. 73, pp. 44-50
2013
-
Bioconcentration of chromium in edible mushrooms: Influence of environmental and genetic factors
Food and Chemical Toxicology, Vol. 58, pp. 249-254
-
CP. 024- Presencia de Cs en suelos y hongos silvestres comerciales recogidos en Galicia. Repercusiones alimentarias
Revista de toxicología, Vol. 30, Núm. 1, pp. 51
-
Calibration results of the first Cuban capnometer
IFMBE Proceedings
-
Evaluación de transductores para capnografía mainstream
IFMBE Proceedings
-
Exactitud y errores de la oximetría de pulso
IFMBE Proceedings
-
Seguridad alimentaria por la presencia de 137Cs en hongos comestibles comerciales recogidos en Galicia
Revista de toxicología, Vol. 30, Núm. 2, pp. 161-164
2012
-
Análisis de la casuística del Servicio de Atención Toxicológica Veterinaria (SATVe) en el período 2001-2007
Revista de toxicología, Vol. 29, Núm. 1, pp. 29-35
-
Atención clínica en intoxicaciones de animales
Servizo de Publicacións e Intercambio Científico
-
Triazine residues in raw milk and infant formulas from Spanish northwest, by a diphasic dialysis extraction
Food and Chemical Toxicology, Vol. 50, Núm. 3-4, pp. 503-510