Publikationen, an denen er mitarbeitet Herminia Domínguez González (6)

2003

  1. Simulation of multistage extraction of antioxidants from Chilean hazelnut (Gevuina avellana) hulls

    JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 80, Núm. 4, pp. 389-396

2001

  1. Antioxidant activity of extracts from Gevuina avellana and Rosa rubiginosa defatted seeds

    Food Research International, Vol. 34, Núm. 2-3, pp. 103-109

  2. Enzyme-aided alternative processes for the extraction of oil from Rosa rubiginosa [1]

    JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society

  3. Natural antioxidants from residual sources

    Food Chemistry, Vol. 72, Núm. 2, pp. 145-171

2000

  1. Evaluation of extracts from Gevuina avellana hulls as antioxidants

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 9, pp. 3890-3897

1998

  1. Empleo de procesos de extrusión en la extracción de aceites vegetales

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 3, pp. 55-62