Food Safety laboratory
LHICA-USC
A.
Cepeda
Publications by the researcher in collaboration with A. Cepeda (12)
2012
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Development of a simple method for the quantitative determination of fatty acids in milk with special emphasis on long-chain fatty acids
CyTA: Journal of food, Vol. 10, Núm. 1, pp. 27-35
2011
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Molecular characterization of lactic acid bacteria isolated from beef and stored using vacuum-packaging and advanced vacuum skin packaging systems
CyTA: Journal of food, Vol. 9, Núm. 4, pp. 335-341
2010
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Differentiation of farmed and wild turbot ("Psetta maxima"): proximate chemical composition, fatty acid profile, trace minerals and antimicrobial resistance of contaminant bacteria
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 16, Núm. 5, pp. 435-441
2009
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Microbiological quality and antimicrobial resistance of Escherichia coli and Staphylococcus aureus isolated from conventional and organic �Arzuacutea-Ulloa� cheese
CyTA: Journal of food, Vol. 7, Núm. 2, pp. 103-110
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New near ultraviolet laser-induced native fluorescence detection coupled to HPLC to analyse residues of oxolinic acid and flumequine: a comparison with conventional xenon flash lamp
CyTA: Journal of food, Vol. 7, Núm. 1, pp. 15-21
2006
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Resistencia a antimicrobianos en bacterias presentes en la carne de pollo
Alimentación, equipos y tecnología, Año 25, Núm. 211, pp. 70-75
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Resistencia bacteriana fernte a microbianos: ¿herramienta útil para el control de producción de carne de cerdo ecológica?
Alimentación, equipos y tecnología, Año 25, Núm. 215, pp. 53-56
2005
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Efecto del tiempo de maduración en canal sobre la calidad fisio-química y microbiológica de la carne de ternera envasada al vacío en segunda piel
Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 204, pp. 67-72
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Molecular typing by pulsed-field gel electrophoresis of Spanish animal and human "Listeria monocytogenes" isolates
Libro jubilar: homenaje a Guillermo Suárez ([S.l. : s.n.], [2005] (León : Imprenta Rubín)), pp. 465-472
2004
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Efecto de una técnica avanzada de envasado sugunda piel sobre la calidad y vida útil de la carne y el pescado
Alimentación, equipos y tecnología, Año 23, Núm. 194, pp. 67-71
2003
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Los envases de los alimentos: ventajas e inconvenientes
Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 416, pp. 43-45
2002
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La seguridad alimentaria en España: Crisis alimentarias.
Profesión veterinaria, Vol. 14, Núm. 54, pp. 6-12