Publications (109) Publications in which a researcher has participated

1998

  1. 3-Hydroxy-3', 4'-didehydro-β-ψ-caroten-4-one (HDCO) from Xanthophyllomyces dendrorhous (Phaffia rhodozyma) cultivated on xylose media

    Biotechnology Letters, Vol. 20, Núm. 2, pp. 181-182

  2. A method for the purification of cAMP-dependent protein kinase using immunoaffinity chromatography

    Protein Expression and Purification, Vol. 14, Núm. 3, pp. 418-424

  3. Abanicos aluviales cuaternarios del Baix Camp (provincia de Tarragona): resultados de dataciones radiométricas

    Geogaceta, Núm. 25, pp. 211-214

  4. Algunas propiedades tecnológicas enzimáticas de cepas de "enterococcus feacalis" aisladas del "queso de Cabreiro"

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 296, pp. 71-76

  5. Allozyme homozygosity and phally polymorphism in the land snail Zonitoides nitidus (Gastropoda, Pulmonata)

    Journal of Zoology, Vol. 246, Núm. 1, pp. 95-104

  6. Analysis of European eel (Anguilla anguilla) chromosomes after treatment with TfiI and AvaI restriction endonucleases

    Journal of Applied Ichthyology, Vol. 14, Núm. 1-2, pp. 113-115

  7. Analysis of acid-base balance by application of fencl’s equations in sheep

    Journal of Applied Animal Research, Vol. 14, Núm. 2, pp. 127-135

  8. Analysis of the inheritance of NOR size variants in brown trout (Salmo trutta)

    Journal of Heredity, Vol. 89, Núm. 3, pp. 264-266

  9. Análisis alozímico de la estructura genética de la trucha común: implicaciones para la gestión de los recursos de esta especie en Galicia

    Archivos de zootecnia, Vol. 47, Núm. 178, pp. 291-298

  10. Application and performance of the Meatspec for cheese analysis

    Milchwissenschaft, Vol. 53, Núm. 9, pp. 503-505

  11. Application and performance of the Meatspec for cheese analysis

    MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 53, Núm. 9, pp. 503-505

  12. Applications of Fencl's equations in the acid-base balance changes related to pregnancy on ewe

    Veterinarni Medicina, Vol. 43, Núm. 1, pp. 27-31

  13. Bacilo 0157: la bacteria de las hamburguesas. Patogénesis y epidemiología de los "Escherichia Coli" enterohemorrágicos productores de verotoxinas (VT1-VT2) del serotipo 0157:H7

    Enfermedades y otros riesgos asociados con el consumo de alimentos (Gráficas Celarayn), pp. 99-104

  14. Calcium signalling in exocrine glands

    European Journal of Morphology, Vol. 36, Núm. 2 SUPPL., pp. 153-156

  15. Changes in biogenic amines and microbiological analysis in albacore (Thunnus alalunga) muscle during frozen storage

    Journal of Food Protection, Vol. 61, Núm. 5, pp. 608-615

  16. Cis-unsaturated Free Fatty Acids Block VIP-mediated GH and PRL Secretion by Perturbing the cAMP/Protein Kinase a Pathway

    Pituitary, Vol. 1, Núm. 1, pp. 25-32

  17. Comparación de la demanda de revistas españolas y extranjeras a través del servicio de suministro de documentos

    Revista española de documentación científica, Vol. 21, Núm. 1, pp. 42-56

  18. Comportamiento de antígenos somático y de excreción / secreción en el inmunodiagnóstico de "Fasciola hepatica"

    Revista de experimentación animal: órgano oficial de la Sociedad Española de Experimentación Animal, Vol. 9, Núm. 1, pp. 51-57

  19. Cryptosporidiosis de los rumiantes

    Información Veterinaria, Núm. 193, pp. 53-58

  20. Cuadro clínico y lesional de la cetosis bovina.

    Bovis, Núm. 80, pp. 43-50